Модерен апартамент с ретро интериорен дизайн

Намиращ се в Манхатън, Ню Йорк, с площ от 280 кв. м., този апартамент е разположен на последният етаж от старо хале, построено през далечната 1884г. Възползвайки се от структурата на старата сграда, апартаментът разполага с големи открити пространства, модерен интериорен дизайн в ретро стил и невероятна градина. Той е разпределен на три нива, като на първото и основно е обособено голямо помещение с високи тавани, обединяващо всекидневна, кухня и трапезария. Интересен акцент са запазената тухлена зидария, масивните дървени колони, както и дървените тавански греди, който едновременно придават на апартамента еклектичност допълваща неподправения ретро стил.
 

ретро апартамент

интериор на апртамент


интериорен дизайн трапезария
 
В края на голямото централно помещение от хамбара са отделени зоните за спални помещения и малка банята, необходими за собствените на апартамента. Тук, двете малки спални не изневеряват на цялостния интериорен дизайн на апартамента, като очаквано са решени в ретро стил. За минималистичната баня са избрани тъмни цветове, като впечатление правят черните плочки с нестандартна форма.

интериорен дизайн кухня

дизайн на апртамент
интериорен дизайн спалня

интериорен дизайн баня
Една от най-интересните части на апартамента е допълнително изграденото стълбище, водещо към частичното второто ниво. То е изградено, завземайки от пространството на халето така, че да бъде пригодено за стая за отдих и външна градина. Още по завладяващ обаче е излазът до покрива на халето, от където се разкрива невероятна панорамна гледка към Манхатън.  
 
интериорен дизайн стълбище

антре

ретро интериор

ретро интериорен дизайн

градина

градина на покрива

градина в апартамент
 
Ако и Вие имате нестандартна идея за Вашия апартамент или просто се нуждаете от подходящ майстор за ремонт на жилището Ви, в Builder.bg ще намерите подходящ изпълнител. Направете безплатно запитване за оферти от тук и получете конкретни цени и условия за изпълнение от майстори и фирми от цялата страна. 

покривна градина
Източник

Назад

Още статии от блога

Френски прозорци – красиви, модерни и луксозни
Тапети от бамбук в интериора
Как да създадете интериор в морски стил!?