Приказна еднофамилна къща за бягство от реалността!

Разположена дълбоко в живописните гори на щата Северна Каролина, САЩ, тази триетажна еднофамилна къща прилича на малък замък, сякаш изскочил от приказките на Братя Грим. Уникална във всеки един аспект, тя предлага вълнуващо атмосфера и невероятна гледка, за да ви потопи в един приказен свят.  Въпреки своите скромни 78 кв. м. жилищна площ, еднофамилната къща разполага с всичко необходимо за комфортния живот на цялото семейство. Вижте я!еднофамилна къща

триетажна къща

Красивата веранда допълва приказната атмосфера, като открива невероятна гледка към околността. Перфектното място за отмора сред природата! 

къща веранда

еднофамилна тритажна къща

всекидневна
 
На първият етаж от невероятния дом са разположени е едно общо помещение кухня и всекидневна, в които уютната атмосфера се допълва от облицованите с дърво стени и красивата камина от естествен камък. Интересен акцент са дървените греди, с който е изградена полица над камината и интериорна рамка на горната и част.

 камина

 кухня
 
Към вторият етаж на къщата води дървено стълбище, по което са записани думи - послания.
 
стълбище

еднофамилна къща три етажа

спалня

Безспорно, една от най-интересните стаи в тази вълшебна "крепост" е основната спалня. Тя дължи несравнимата си атмосфера на леглото от масивни дървени трупи и меки "пухени" покривала, а надписът над вратата към малкият балкон ще ви очарова - "Най-красивата гледка е тази, която споделям с теб!" 

тераса

 баня

еднофамилна къща стълби

Към последния на къщата се стига по стенни стълби, който водят към детска стая, с интериор и мебели отново от дърво, където погледът ни привлича леглото на два етажа, изцяло направено от дървени трупи.  

 еднофамилна къща  детска стая

еднофамилна къща джакузи

еднофамилна дървена къща
Източник

Ако и Вие искате да създадете приказна еднофамилна къща, намерете подходящ изпълнител с помощта на Builder.bg от тук!

Назад

Още статии от блога

Класика, стил и разкош от Париж
5 интериорни мита, които е време да разбием!
Декоративен камък в интериора