Какво е потребителски профил?

При първоначално запитване за оферти чрез платформата на Builder.bg е необходимо да направиш безплатна регистрация, с която създаваш свой потребителски профил. При нейното завършване, на имейл адреса посочен от теб, ще получиш потребителско име и парола за достъп. Чрез бутона "Вход" - "Вход за заявители", намиращ се в главната навигационна лента на сайта, може да влезеш в своя потребителски профил, където да следиш и управляваш своите заявки за работа, да преглеждаш оферти, предложени от различните майстори и фирми, да се свързваш с тях, както и да избираш изпълнител за твоя проект.
 


Не мога да влезна в сайта, а имам регистрация. Какво да правя?


Ако вече имаш направена регистрация, но възникват затруднения с влизането ти в платформата на Builder.bg, опитай следните решения. На страницата “Вход за заявители” се увери, че попълваш своята информация правилно - имейл адрес и парола за достъп, които си въвел при първоначално регистриране или тези, които си използвал, в случай на промяна от твоя страна. Ако все още имаш проблем с влизането ти в платформата на Builder.bg, може да използваш функцията “забравена парола”, намираща се на страницата “Вход за заявители”, след което ще получиш нова парола за достъп на твоя имейл адрес. В редки случаи, когато нито едно от решенията не помага, не се колебай да се свържеш с нас чрез контактите посочени в сайта.


 


Какво се случва с личните ми данни?


Твоите лични данни, попълнени при регистрация, са защитени и няма да бъдат използвани с цел реклама или продажба. Те не се показват в публичните страници на платформата Builer.bg и могат да бъдат видими само за регистрирани потребители, които са предложили оферти по твоя проект. 


Научи как да управляваш своя профил от тук.

Запитване за оферта

Назад