Как да управлявам своя профил?

За да управляваш профила си, е необходимо първо да влезеш като изпълнител чрез бутона „Вход“ - "Вход за изпълнители", използвайки твоето потребителско име и парола. След успешно влизане в платформата на Builder.bg, ще бъдеш автоматични пренасочен към страницата "За мен", където ще виждаш твоите данни; заявки, по които си предложил оферти; препоръчани заявки за работа от твоите сфери на дейност; статии от нашия блог и др. От тук имаш достъп и до “Моят профил”, “Моите оферти по заявки” и "Моите съобщения", намиращи се в ленатата от горната част на сайта, от където може да ги следиш и управляваш по всяко време.
 


Как да променя информацията в профила си?


За да редактираш информацията за теб, използвай бутона „Моят профил“, намиращ се в лентата от горната част на сайта или този от страницата "За мен". От там имаш достъп до въведената при регистриране информация, която може да редактираш чрез бутона "Редакция на профил". След като приключиш с редакцията я запази чрез бутона "Запази промени". Препоръчваме ти да избягваш честа промяна на информация като: сфери  на работа, район на дейност или телефон за връзка, за да не създаваш объркване за клиентите. По този начин има вероятност да не те предпочетат за изпълнител или да се отнесат несериозно към твоите оферта. Ако все пак искаш да направиш някаква промяна, най-добре да бъде тогава, когато нямаш актуални предложени оферти по заявки.

 


Кой може да вижда моя профил?


Твоят профил не се показва на нито една от публичните страници в платформата на Builder.bg и е видима само част от информацита за теб като име, град и сфери на дейност, присъстващи в офертите предложени от теб по достъпни заявки за нерегистрирани потребители. Единствено регистрирани клиенти, по чиито заявки си предложил оферти могат да виждат твоят профил и да се свързват с теб.

 


Разбери как да кандидатстваш по заявки от тук.

Регистрирай се като изпълнител

Назад