Как да оценя работата на изпълнител?

За да оставиш оценка и мнение за даден изпълнител, той трябва първо да е приключил с работата по твоя проект. След приключването му, отбележи това чрез бутона “Проекта е завършен”, намиращ се в дадената заявка. Автоматично ще бъдеш пренасочен към страница, в която да оставиш твоята детайлна оценка и коментар за свършената от изпълнителя работа. Оценяването включва: отношение към клиента; чистота на работа; качество на работа; съотношение цена-качество, както и допълнителен коментар. Всеки един от тези критерии (с изключение на коментара) съдържа рейтинг от максимум 5 звезди, при които 1 звезда е минималната (негативна) оценка, а 5 звезди са максималната (положителна). Не се колебай да оставиш своята обективна оценка, но имай в предвид, че тя не може да бъде редактирана и се отразява пряко върху репутацията на изпълнителя.Нужно ли е да оставя оценки и мнение за свършената работа?


Чрез системата за репутация в платформата на Builder.bg ние се стремим да помогнем както на клиента в неговия избор на подходящ изпълнител, така и на всеки майстор, бригада или фирма да бъде предпочитани. Оставянето на оценки и мнение дава стимул на изпълнителя да предлага все по-качествена работа, като се стреми клиентите да бъдат доволни. По този начин се контролира съвестното изпълнение на проекта, след приключването на който изпълнителят да получи своята добра оценка или да бъде порицан.С какво системата за репутация е полезна?


Системата за репутация предлага едновременно сигурност за заявителите и контрол на свършената от изпълнителите работа. Чрез нея помагаме на всеки клиент да направи правилния избор за изпълнител, спрямо рейтинга и мненията за него, оставени от предходни клиенти. Също така, тя дава възможност на всеки майстор, бригада или фирма да изгради своята репутация, въз основа на това колко добре е свършил своята работа и по-този начин да го мотивира при изпълнението на бъдещи заявки. Цялата тази система дава обратна връзка и информираност с цел подобряване на услугите, предлагани от изпълнителите и удовлетвореността на клиентите, използващи платформата на Builder.bg.

Запитване за оферта

Назад