Как да се свържа с изпълнител?

За да се свържеш с изпълнители, предложили оферти по твоята заявка, платформата на Builder.bg разполага със система за съобщения, чрез която може да пишеш и поискаш телефон за връзка на всеки един кандидат. За да направиш това, е необходимо от полето с конкретната оферта да избереш бутона "Изпрати съобщение". Също така може предварително да разгледаш неговия профил чрез бутона “Разгледай профила”, след което да му оставиш съобщение. По същия начин всеки един изпълнител, кандидатствал по твоята обява, може първи да ти пише във връзка с уточняване на детайли по твоя проект. Така ние от Builder.bg спомагаме за лесната комуникация и ви свързваме бързо и лесно. В случай, че желаеш директно да се свържеш с даден изпълнител по телефона, използвай бутона "Поискай телефон"от страницата със съобщения или от неговия профил.

 


Как да разбера, че имам ново съобщение?


Когато получиш ново съобщение от един или няколко изпълнителя, то ще бъде отразено в "Моите съобщения" в лентата, намираща се в горната част на сайта. От там ще виждаш всички твои разговори, както и бутона "Поискай телефон", с който да изпратиш запитване за предоставяне на телефон за връзка от изпълнителя.

 


Мога ли да се свържа с изпълнител директно по телефона?


Да, може да се свържеш с тези изпълнители, чиито оферти са ти харесали. Директното свързване по телефона обаче е препоръчително само в случаите, когато имаш намерение да продължиш по-сериозно комуникацията с даден майстор или фирма и евентуално да го/я избереш за изпълнител на твоя проект. За да направиш това използвай бутона "Поискай телефон", намиращ се в неговия профил или от страницата със съобщения. При искане на телефон от даден изпълнител, той може да ти го предостави или да не пожелае да ти го даде, за което ще бъдеш уведомен на имейл, както и в съобщението за запиване за телефон, първоначално изпратено до него. След потвърждение от страна на изпълнителя, ще получиш телефон, на който може да го потърсиш за допълнителни разговори, огледи или за потвърждение, че си го избрал за изпълнител на твоя проект.

 


Има ли ограничение в изпълнителите, с които мога да се свързвам?


Не, по всяка една заявка може да се свържеш с толкова кандидати, колкото ти желаеш. Ние препоръчваме първоначалното ти общуване с тях да става чрез системата за съобщения в платформата на Builder.bg. След което да се свържеш по телефона само с един или няколко майстори или фирми, с които имаш намерение да продължиш комуникацията и евентуално да избереш за изпълнител на твоя проект един от тях.


 


Научи как да наемеш изпълнител на твоя проект от тук.

Запитване за оферта

Назад