Как точно се случва реализирането на моя проект?

След като си избрал изпълнител на твоя проект, постигнали сте споразумение и имате уговорка за стартиране е време да отбележиш това в платформата на Builder.bg. За да стартираш твоя проект отбележи това чрез бутона “Избери този билдър” от полето с конкретната оферта на изпълнители под твоята заявка. След потвърждаване, заявката ти ще придобие статус "В процес", а избраният кандидат ще бъде отбелязан като изпълнител по твоя проект и съответно уведомен за твоя избор. Платформата на Builder.bg не се ангажира спрямо всички последващи отношения между теб и изпълнителя. Ако все пак имаш допълнителни въпроси или възникнат някакви затруднения, свържи се с нас.

ВАЖНО! След приключване на проекта, не забравяй да отбележиш това през твоя профил, чрез бутона "Проектът е завършен" в страницата с твоите заявки. След отбелязването на заявката като завършена,  Builder.bg ти дава възможността да оставиш своята детайлна оценка и мнение за работата на изпълнител. Така ти участваш в изграждането на неговата репутация и помагаш на други клиенти при техния избор.


 


Какво да правя ако изпълнителят, които наех не се яви?


Ние от екипа на Builder.bg държим всеки изпълнител, регистриран в нашата платформа, да уведомява клиента, в случай че е възпрепятстван да изпълни заявката, за която е нает. Ако все пак изпълнителят на твоя проект не се яви, свържи се с нас, за да ни съобщиш и ние ще предприемем мерки. Предлагаме ти след това да се свържеш с друг изпълнител, с който евентуално си комуникирал по-рано и да го наемеш за изпълнител. Също така не се притеснявай да оставиш отрицателни оценки и мнение или да направиш запитване за оферти отново.

 


Изпълнителят, който наех не си свърши качествено работата. Какво да правя?


Ако това се случи, ние ти препоръчваме да разговаряш с наетия от теб изпълнител за намиране на общо решение. В случай, че според теб работата е свършена некачествено и изпълнителят откаже да променя каквото и да било, отрази това като оставиш отрицателни оценки и коментар за него. Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да се свържеш с нас!


 


Разбери как да оцениш работата на билдър от тук.

Запитване за оферта

Назад