смяна на плочки

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.) » Плочки, гранитогрес Населено място: Бургас(Бургас) Стартиране на проекта: До 2 седмици
искам да сменя плочките на пода в кухнята, голяма е 3,50 на 2 метра, само плочките са купени Бюджет 100.00 лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

1 кандидат
Daniel Aleksandrov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
  1. Ремонти
  2. Басейн, сауна, джакузи, като по специално се занимавам с Сауна, Басейн.
  3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Плочки, гранитогрес, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Фасадни облицовки.
  4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
  5. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
  6. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
  7. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти).
  8. Камини и комини, като по специално се занимавам с Зидария на комин, Изграждане на барбекю, Изграждане на камина, Облицовка на барбекю, Облицовка на камина.