Ремонт на дограма

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Завършена заявка Тази заявка вече е завършена и по нея не може да се кандидатства Дограма и остъкляване » PVC Дограма Населено място: Средец(Бургас) Стартиране на проекта: До 7 дни
Търся, някой да ремонтира прозорците, които са 7 на брой, защото никой от тях не функционира както трябва. Бяха сложени миналата година по това време, но от фирмата не искат да се ангажират с това! Бюджет N/A лв.

Избраният изпълнител към заявката е:

Plamen Iliev
Избран изпълнител
. Извършвам дейности в следните сфери на работа:
  1. Ремонти
  2. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Реставрация.
  3. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
  4. Обща работа, хамалски и транспортни услуги, като по специално се занимавам с Обща работа, Хамалски услуги, Пренасяне на мебели и обзавеждане.
  5. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Дървена дограма, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Тенти и комарници.