Кухня

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Мебели и обзавеждане » Мебели по поръчка Населено място: Раковски(Пловдив) Стартиране на проекта: До месец
Кухня по поръчка - шкафове и плотове. Мога да дам размери при интерес. Бюджет N/A лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

4 предложени оферти
Роберт М. Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Мебели и обзавеждане, като по специално се занимавам с Мебели по поръчка, Обзавеждане на жилище, Обзавеждане на заведение, Обзавеждане на офис.
 2. Обща работа, хамалски и транспортни услуги, като по специално се занимавам с Обща работа, Хамалски услуги, Пренасяне на мебели и обзавеждане, Превоз на строителни материали.
 3. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Извозване на строителни отпадъци, Къртене, Почистване след ремонт, Събаряне на сгради, Събиране на строителни отпадъци.
Янко Запрянов Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Мебели и обзавеждане, като по специално се занимавам с Мебели по поръчка, Обзавеждане на жилище, Обзавеждане на заведение, Обзавеждане на магазин, Обзавеждане на офис, Реставрация на мебели, Тапицерски услуги, Друго.
 2. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
 3. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Гравиране/рязане на стъкло, Дървена дограма, Корнизи, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци, Друго.
 4. Дърводелски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Декоративни изделия, Навеси и покриви, Мебели, Стълбища и парапети, Друго.
 5. Каменоделски услуги, като по специално се занимавам с Мрамор и варовик, Изграждане на ограда, Изработка на паметници, Шлайфане и полиране, Друго.
Александър Колачев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. ВиК услуги, като по специално се занимавам с Помпи и хидрофори, ВиК инсталации, Ремонт и монтаж, Течове, Друго.
 2. Мебели и обзавеждане, като по специално се занимавам с Мебели по поръчка, Обзавеждане на жилище, Обзавеждане на магазин, Обзавеждане на офис, Друго.
 3. Ремонт на техника, като по специално се занимавам с Битова техника.
 4. Отопление и климатизация, като по специално се занимавам с Горивни системи-котли, Лъчисто отопление, Монтаж и ремонт на климатици, Монтаж на радиатори, Соларни инсталации, Отоплителни системи, Профилактика.
 5. Дърводелски услуги, като по специално се занимавам с Мебели.
Георги Терзиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 2. Мебели и обзавеждане, като по специално се занимавам с Мебели по поръчка, Обзавеждане на жилище, Обзавеждане на заведение, Обзавеждане на магазин, Обзавеждане на офис, Реставрация на мебели, Тапицерски услуги, Друго.