стара къща каратаван

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Строителство » Населено място: Средец(Бургас) Стартиране на проекта: До месец
Стара къща,етаж и половина,каратаван...първи етаж ,почти догоре изградена с камък.Желаем,три плочи с покрив .... Бюджет 15000.00 лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

8 предложени оферти
ОГНЯН МАРИНОВ Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 2. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Щампован бетон, Фасадни облицовки.
 3. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 4. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 5. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация, Друго.
damian miloshov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Дървени къщи, като по специално се занимавам с Модулни сглобяеми къщи, Къщи от масивна дървесина.
 2. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване .
 3. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт.
 4. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Мокет, балатум, Камък, Декинг системи, техническо дърво, Фасадни облицовки.
 5. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Външен дизайн, Вътрешен дизайн.
 6. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Обръщане на прозорци, Шпакловане.
 7. ВиК услуги, като по специално се занимавам с Помпи и хидрофори, ВиК инсталации, Ремонт и монтаж, Течове.
 8. Мебели и обзавеждане, като по специално се занимавам с Обзавеждане на жилище, Обзавеждане на заведение, Обзавеждане на офис.
 9. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 10. Отопление и климатизация, като по специално се занимавам с Вентилация.
 11. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви.
 12. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация.
 13. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
 14. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Къртене, Почистване след ремонт, Събаряне на сгради.
 15. Дърводелски услуги, като по специално се занимавам с Навеси и покриви, Мебели, Стълбища и парапети.
 16. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Осветителни тела, Ключове и контакти, Електроинсталации, Аварии.
Атанас Георгиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване .
 2. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Фасадни облицовки.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 5. Енергийна ефективност, като по специално се занимавам с Енергийна ефективност на сгради.
 6. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 7. Озеленяване и ландшафт, като по специално се занимавам с Външно озеленяване, Напоителни съоръжения, Отводнителни съоръжения.
 8. Отопление и климатизация, като по специално се занимавам с Вентилация, Монтаж и ремонт на климатици, Отоплителни системи.
 9. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви.
 10. Пътно строителство, като по специално се занимавам с Бетонови плочи, Вертикална планировка.
 11. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация.
 12. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени.
 13. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци.
 14. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Осветителни тела, Ключове и контакти, Електроинсталации.
 15. Железарски услуги, като по специално се занимавам с Врати и огради, Навеси и покриви, Стълбища и парапети.
 16. Заваряване, като по специално се занимавам с Електродъгово заваряване.
 17. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Хидроизолация.
Живко Гурманов Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти, като по специално се занимавам с Цялостен ремонт.
 2. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Плочки, гранитогрес, Камък.
 3. Почистване, като по специално се занимавам с Почистване на входове, Почистване след ремонт.
 4. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 5. Проектиране, като по специално се занимавам с Друго.
 6. Строителство
 7. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон.
 8. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация.
Biser Asenov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Щампован бетон, Фасадни облицовки.
 2. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
Николай Методиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Боядисване, Изграждане, Монтаж, Ремонт, Друго.
 2. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Щампован бетон, Фасадни облицовки.
 3. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 4. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Гравиране/рязане на стъкло, Дървена дограма, Корнизи, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци, Друго.
 5. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Хидроизолация, Друго.
Vencislav Iosifov Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 2. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
Asen georgiev Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Ремонти
 2. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 3. Строителство, като по специално се занимавам с Пристройки и надстройки.
 4. Кърти, чисти, извозва, като по специално се занимавам с Демонтаж, Къртене, Почистване след ремонт, Събаряне на сгради.
 5. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Хидроизолация.