Монтаж

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Монтажни работи » Друго Населено място: Бургас(Бургас) Стартиране на проекта: До 3 дни
Монтаж на 18 линейни метра первази на ламинат и 2 линейни метра лайсни под интериорни врати. Бюджет 50.00 лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

2 предложени оферти
Бисер Георгиев Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Друго.
 2. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт офис, Друго.
 3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на стени и тавани, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 5. Отопление и климатизация, като по специално се занимавам с Вентилация, Монтаж и ремонт на климатици.
 6. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Водосточни системи, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви, Друго.
 7. Строителство, като по специално се занимавам с Зидарии.
 8. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Щори и капаци.
 9. Електроуслуги, като по специално се занимавам с Ключове и контакти, Електроинсталации.
 10. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти).
Спас Спасов Извършвам дейности в следните сфери на работа:
 1. Монтажни работи, като по специално се занимавам с Монтаж на санитарно оборудване , Монтаж на електрооборудване , Друго.
 2. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
 3. Настилки и облицовки (плочки, паркет и др.), като по специално се занимавам с Паркет, ламинат, Плочки, гранитогрес, Мокет, балатум, Камък, Бетонни елементи - плочки, павета, бордюри, Декинг системи, техническо дърво, Фасадни облицовки.
 4. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
 5. ВиК услуги, като по специално се занимавам с ВиК инсталации, Ремонт и монтаж, Течове.
 6. Мазилки и замазки, като по специално се занимавам с Външни , Вътрешни.
 7. Покривни услуги, като по специално се занимавам с Изграждане на покриви, Пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви.
 8. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Пристройки и надстройки, Реставрация.
 9. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.