Рязане на бетонни плочи

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Изтекла заявка Тази заявка е изтекла, но все още може да предложиш по нея. Рязане и гравиране » Рязане на бетон Населено място: Твърдица(Сливен) Стартиране на проекта: До 3 дни
Рязане на бетонни плочи Бюджет N/A лв. Предложи оферта

Предложени оферти по тази заявка:

2 предложени оферти
Пейков Извършвам дейности в следните сфери на работа:
  1. Врати и прегради, като по специално се занимавам с Боядисване, Изграждане, Монтаж, Ремонт, Друго.
  2. Дограма и остъкляване, като по специално се занимавам с PVC Дограма, Алуминиева дограма, Витрини, Гравиране/рязане на стъкло, Дървена дограма, Корнизи, Остъкляване на тераси, Ремонт на дограма, Стъкларски услуги, Тенти и комарници, Щори и капаци, Друго.
Иван Иванов Извършвам дейности в следните сфери на работа:
  1. Архитектура и Дизайн, като по специално се занимавам с Архитектурно проектиране, Външен дизайн, Вътрешен дизайн, Мебелен и продуктов дизайн, Друго.
  2. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
  3. ВиК услуги, като по специално се занимавам с ВиК инсталации, Отпушване, Ремонт и монтаж, Друго.
  4. Рязане и гравиране, като по специално се занимавам с Гравиране на метал, Гравиране на плочки, Гравиране на стъкло, Лазерно гравиране, Лазерно рязане, Рязане на бетон, Рязане на плексиглас, Рязане на стъкло, Друго.
  5. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация, Друго.