Таван

За да предложиш оферта по заявка за работа използвай бутона "Предложи оферта"
Заявка в Прогрес Към тази заявка има избран изпълнител и тя в процес на работа Строителство » Укрепване и фундиране Населено място: София(София град) Стартиране на проекта: До месец
Добър ден
Искам да питам таванът на къща го преправихме на етаж но се чудиме дали къщата може да понесе целия товар след като се обзаведе и всичко, дали има начин да се измери колко натоварване може да понесе къщата.
Бюджет 10000.00 лв.

Избраният изпълнител към заявката е:

Антон Ефремов
Избран изпълнител
Може да извършим оглед и изготвяне на оферта напълно безплатно,в удобно за Вас време.Поздрави Антон Ефремов Извършвам дейности в следните сфери на работа:
  1. Ремонти, като по специално се занимавам с Ремонт баня, Ремонт кухня, Ремонт спалня, Ремонт всекидневна, Ремонт трапезария, Ремонт детска, Ремонт тераса, Ремонт веранда, Ремонт офис, Цялостен ремонт, Друго.
  2. Боядисване, шпакловане и декорация, като по специално се занимавам с Боядисване на врати, прозорци и елементи, Боядисване на стени и тавани, Декорация, Лепене на тапети, Обръщане на прозорци, Шпакловане, Друго.
  3. Строителство, като по специално се занимавам с Фасади, Зидарии, Укрепване и фундиране, Пристройки и надстройки, Ново строителство, Реставрация, Друго.
  4. Сухо строителство (гипсокартон, окачени тавани), като по специално се занимавам с Сух под, Гипсокартонна конструкция, Лепене на гипсокартон, Окачени тавани, Преградни стени, Друго.
  5. Изолация и саниране, като по специално се занимавам с Антикорозионна защита, Външна топлоизолация, Външна шумоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешна шумоизолация, Саниране на сгради, Саниране на сгради (алпинисти), Хидроизолация, Друго.