Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
5 оригинални идеи как да опаковате подаръците с крафт хартия
Подаръците са станали неизменна част от коледните и новогодишни празници. И имайки в предвид положителните емоции, които носят те, не само съдържание е важно - от значение е и техният външен вид. Предлагаме ви 5 оригинални идеи как да опаковате сами подаръците, използвайки крафт хартия.
Добавена на: 19 декември 2016 Разгледай
Как да направим сами коледен венец
Коледните и новогодишни празници са едни от най-приятните дни в годината. Техният празничен дух ни вдъхновява и ни дава поводи за празнуване със семейство и приятели. За това разбира се допринася и украсата, а какво по-хубаво от това, когато я направим сами. В днешната статия ще ви покажем как бързо и лесно да направите коледен венец.
Добавена на: 17 декември 2016 Разгледай
Да превърнем счупените саксии за цветя в удивителни мини градини!
Градинари от цял свят ни доказват, че дори счупената саксия за цветя може да бъде полезна и да изглежда хубаво. Но не, не просто хубаво, а вълшебно!  Вдъхновете се от тези невероятни идеи и създайте вашата прекрасна  мини градина. 
Добавена на: 13 май 2016 Разгледай
Как да използваме остатъците от тапети в интериора на дома?
Като практична личност, всеки от нас е свикнал да купува достатъчно материали, необходими за ремонт на дома. Много често обаче, след приключването му има остатъци, който нямаме представа къде и как може да използваме. 
Добавена на: 12 май 2016 Разгледай
10 лесни, но брилянти начина да направите дома си по-уютен
Понякога само една малка подробност може да промени целия интериор на една стая, за да създадете уникална атмосфера у дома. Вдъхновете се от тези 10 брилянтни идеи, с които ще дадете на вашия дом индивидуалност и чар.
Добавена на: 22 март 2016 Разгледай
Ярки ретро мебели в интериора
Напоследък употребата  на винтидж елементи в интериора на дома става много популярна. Това може би се дължи на тяхната колоритност и способност да привличат вниманието. Как да се възползвате от тази тенденция? Създайте модерен дизайн с акцентиращи ретро мебелите като използвате цветове!
Добавена на: 15 март 2016 Разгледай
Креативни саксии за цветя, които няма да намерите в никой магазин
Пролетта е почти на прага, а с нея идва времето да помислим за градината. Това е може би нещо обикновено на пръв поглед, но ако подходите креативно към него,  ще бъдете изненадани. Ако искате вашата градина да бъде не просто красива, но оригинална и уникална почерпете вдъхновение от тези идеи за творчески саксии, който гарантирано няма да намерите в никой магазин.
Добавена на: 23 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за старите вещи
С течение на времето, дори и най-любимите ни вещи се захабяват, стават ненужни или просто ни омръзват. Не бързайте да се разделяте с тях! Всъщност, с малко въображение и доза труд може да им вдъхнете нов живот. Освежете интериора и да дадете нов поглед на познатите неща с тези страхотни идеи.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Дрехи, вместо тапицерия – брилянтна идея за старите мебели
Как креативно да претапицирате старите мебели? Британските дизайнери от Rescued Retro Vintage имат брилянта идея! Те буквално преобличат старите столове и кресла с палта, якета, сака, поли и дори униформи. Заслужава да се види!
Добавена на: 26 януари 2016 Разгледай
Купуване и съхраняване на строителни материали
Предстои ви ремонт! Нямате излишни средства за наемане на професионалист, който да осигури всички нужни материали или просто искате сами да ги закупите. Нашите съвети идват на помощ.
Добавена на: 11 ноември 2015 Разгледай
6 страхотни идеи как да подредим снимки на стената
С появата на цифровите апарати и мобилните устройства всеки може да се похвали с безброй снимки. Време е да ги изкараме от електронните носители и да ги поставим там, където им е мястото - в рамки, по стените у дома. И за да не се превърне традиционното в скучно, вижте тези чудесни идеи как да ги подредите. Така ще прибавите още нещо в интериора на дома, което да ви напомня за приятните спомени.
Добавена на: 20 октомври 2015 Разгледай
Как да решим проблема с напуканата боя?
Интериорната боя понякога се напуква и пада, което най-често се дължи на стареене или неправилно боядисване. Забележите ли напукване или лющене е добре да вземете мерки, за да предотвратите тяхното разпространяване.
Добавена на: 19 октомври 2015 Разгледай
5 неща, с които още днес може да освежите дома
Забелязвате ли, че вашият дом има нужда от преобразяване? Не е ли изумително колко бързо може да се случи това, особено в нашето забързани ежедневието. И какво се случва когато всичко вече ви изглежда изхабено и неуютно, крещейки за помощ. Не е задължително да сменяте старите мебели и да правите големи ремонти! Малките промени също имат огромно влияние.
Добавена на: 05 октомври 2015 Разгледай
Уникално "рециклирано" изкуство от стари ключове и монети

Така нареченото “рециклирано” изкуство става все по-популярно и е особено модерно през 2015г.  Вижте изключителните творби на един артист, който просто се възползва от ненужните на никой стари предмети.
Добавена на: 03 октомври 2015 Разгледай
Как да ремонтираме пукнатините?
Без значение, дали една пукнатината нарушава естетика или застрашава стабилността, тя може да бъде повече или по-малко опасна за вашите стени. Разберете какви са видовете пукнатини, причини за тяхното появяване и как да ги ремонтирате?
Добавена на: 01 октомври 2015 Разгледай
Страница:
1
2