Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
Избор на плочки при ремонт на банята
Когато планираме ремонт на банята, освен избора на мивка, шкафове, огледала, душ или душ кабина, вана и други аксесоари, едни от най-честите въпроси пред нас е избора на плочки. Те са “лицето” на банята и съществена част за нейната практичност и интериор.
Добавена на: 10 февруари 2017 Разгледай
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
15 страхотни цветови комбинации за всяка част от дома
Всеки цялостен ремонт или частично освежаване на дома е свързано с цветовете и техният правилен избор. Хармонията между тях ще направи вашето жилище мечтаното място за цялото семейството, а това разбора се включва всяко едно помещение. Ето защо ви предлагаме 15 идеи от цветови комбинации за различните части от дома.
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Акрилни вани - съвременно решение за банята
След модата на чугунените, а след това и стоманените вани, идва времето на акрилните! През последните години, те придобиха широка популярност, като за тях чуваме добри отзиви в потвърждение на  техните положителни качества. Дали закупуването на акрилна вана си заслужава и какви са плюсовете и минусите от това? Нека разберем!
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Мивките за баня и тяхното невероятно разнообразие
Мивките са неизменна част от всяка баня и въпреки, че на пръв поглед те са нещо стандартно, тяхното огромно разнообразие ни предлага индивидуалност и неограничен избор. Когато правим избора при мивка за банята е добре да имаме предвид нейния вид, размер и материал, от които е направена.
Добавена на: 29 октомври 2016 Разгледай
Защо плочките се напукват и как да избегнем това?
Плочките са универсален избор за настилка и облицовка на много от помещенията у дома, като тяхното поставяне гарантира издръжливост, функционалност и дълъг живот. С течение на времето обаче, някои от тях могат да се напукат и дори начупят, което в никакъв случай не носи благоприятни последици.
Добавена на: 18 август 2016 Разгледай
Материали подходящи за тавана в банята
Практичност, естетика, чистота и комфорт - това са основните критерии, когато говорим за банята. Ако едно от тези условия не е изпълнено, тогава се появяват различни неудобства, ненужни разходи и възможност за допълнителни ремонти. Нека разгледаме облицовъчни материали, които се считат за едни от най-подходящите за тавана в банята.
Добавена на: 04 август 2016 Разгледай
Петте тайни на малката баня
Малката баня винаги е била едно от онези помещения у дома, за които планираме да бъде удобно и функционално, но крайният резултата често не е това, което сме очаквали. Днес ви разкриваме петте основни тайни, с който всяка малка баня ще се превърне в това, за което сте мечтали!
Добавена на: 20 юли 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
10 начина да добавим цвят в интериора на банята
Неутралните цветове са едни от най-предпочитаните за интериора на банята, но това не означава че са най-подходящият избор. Въпреки, че на пръв поглед наличието на по-ярки или искрящи цветове в малко помещение като банята изглежда рисковано, то нещата стоят точно обратно! Предлагаме ви 10 начина, с които да добавите цвят в банята и тя да изглежда стилна и модерна.
Добавена на: 29 юни 2016 Разгледай
Завръщането на тропическите щампи
Имаше време, когато тропическите щампи бяха особено популярни, а тяхната поява беше навсякъде върху: тапети, текстил, дрехи, аксесоари и т.н. Както обаче всички знаем, старото винаги се връща на мода и днес тропическите щампи се завръщат по-наситени и стилни от всякога. Те са цветни, ярки, грабващи погледа и абсолютно зашеметяващи!
Добавена на: 21 юни 2016 Разгледай
Минимализъм в банята
Някои биха нарекли стилът на минимализма студен и монотонен, други пък скучен и безличен, но когато го използваме за интериора на банята, нещата се променят драстично. Тя трябва да бъде функционална за използване и лесна за поддържане, особено в днешното забързано ежедневие.
Добавена на: 14 юни 2016 Разгледай
Вълшебството на тюркоаза в интериора на дома!
През 2016г. тюркоазът е един от петте най-тенденциозни цвята в интериорният дизайн, и то не без причина. Той е нежен, ярък и запомнящ се, а успешното му комбиниране с редица други цветове го прави фаворит при използване в разнообразни съчетания и стилове.
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Интериор в скандинавски стил – светлина, пространство и съвременност
Скандинавският интериорен стил е изборът за онези хора, които ценят удобството, комфорта и сдържаността. Твърди се, че той никога няма да излезе от мода, поради простотата на цветовете и материалите, който са характерни за него, а в допълнение той е чудесен избор както за традиционалистите и любителите на изчистеният дизайн, така и за всички онези, склонни да експериментират.
Добавена на: 11 май 2016 Разгледай
Кораловият цвят за перфектното насищане на интериора
Весел и ярък, кораловият цвят може да направи атмосферата на всяко помещение у дома топла и енергична. И все пак при използването му във вътрешният дизайн  трябва да се внимава. Ето как да наситите интериора с коралов цвят, без това да ви изиграе лоша шега.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4