Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
15 страхотни цветови комбинации за всяка част от дома
Всеки цялостен ремонт или частично освежаване на дома е свързано с цветовете и техният правилен избор. Хармонията между тях ще направи вашето жилище мечтаното място за цялото семейството, а това разбора се включва всяко едно помещение. Ето защо ви предлагаме 15 идеи от цветови комбинации за различните части от дома.
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
4 начина, с които да внесем светлина в дома
Всички сме влизали в стая, от която нямаме желание да излезем. Атмосферата на такива места е завладяваща, излъчваща комфорт и топлина. Освен основната си функция, а именно светлина, осветлението придава на помещенията индивидуалност като превръщаме безинтересното в интересно. Няколко начина, с които да се „осветлите“ по въпроса.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Пастелните цветове в интериора - комфорт във всеки детайл
Пастелните цветове са универсални и се използват навсякъде - те са меки, неутрални и се вписват във всяка обстановка. Те обаче също имат недостатък и той, че едно помещението с дизайн в пастелни цветове може да изглежда скучно и безжизнено. Нашите съвети ще ви помогнат да направите идеалната интериорна комбинация от стилове и цветове в пастелни тонове.
Добавена на: 11 август 2016 Разгледай
Съвети при проектирането на малката спалня
Мечтата за постигане на стилно и уютно жилище често намира спънки, когато осъзнаем, че стаите в него не са толкова големи, колкото плановете ни за тях. Не е необходимо да се отчайваме при вида на няколкото квадратни метра, с които разполагаме, защото има решение!
Добавена на: 28 юни 2016 Разгледай
Завръщането на тропическите щампи
Имаше време, когато тропическите щампи бяха особено популярни, а тяхната поява беше навсякъде върху: тапети, текстил, дрехи, аксесоари и т.н. Както обаче всички знаем, старото винаги се връща на мода и днес тропическите щампи се завръщат по-наситени и стилни от всякога. Те са цветни, ярки, грабващи погледа и абсолютно зашеметяващи!
Добавена на: 21 юни 2016 Разгледай
Ергономично подреждане на мебелите в спалнята
Вашата спалня може да бъде в класически или модерен стил, светла и изчистена или ярка и непредсказуема, но най-важният въпрос е дали ще бъде удобна? Това разбира се, зависи от избора и правилната подредба на мебелите в нея, което да я направи комфортна и уютна. Вижте как да постигнете ергономичност в спалнята с тези лесни, но ефективни съвети.
Добавена на: 16 юни 2016 Разгледай
Акцентираща стена в спалнята

Въпросът относно интериора на спалнята – цветове, мебели, разположение, оформление, аксесоари и декорации никога няма да бъде изчерпа. Време е да отделим внимание на още един подход при дизайна на спалнята, а именно акцентиращата стена.
Добавена на: 06 юни 2016 Разгледай
Вълшебството на тюркоаза в интериора на дома!
През 2016г. тюркоазът е един от петте най-тенденциозни цвята в интериорният дизайн, и то не без причина. Той е нежен, ярък и запомнящ се, а успешното му комбиниране с редица други цветове го прави фаворит при използване в разнообразни съчетания и стилове.
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Да изберем пердета за лятото!
С настъпването на летния сезон, домът има нужда от своето приспособяване за предстоящите топли месеци. Често, обновяването на интериора е много по-лесна задача, отколкото изглежда на пръв поглед, а понякога тя се състои в една проста подмяна на пердетата и завесите. Така, че направете този не само стилистичен, но и комфортен избор на пердета за летният сезон!
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Ексцентричният “Бохемски стил” - претенциозен лукс примесен с абсолютна свобода!
Запомнящата се ексцентричност на “Бохо" стила се изразява в свободата на интериора, където могат спокойно да се смесват различни стилове, но цялостният дизайн да се поддържа от цялостното разнообразие, яркост и цветове. За него е характерно “претоварването” на определени зони от интериора, където на пръв поглед се създава пълен хаос.
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Синият цвят в интериора на спалнята
За повечето хора спалнята е така да се каже „свещено“ място! Там, където комфорта и естетиката са от първостепенно значение за една пълноценна почивка. Обединяващият елемент обаче, е цветовата палитра на това помещение – важна част, отразяваща вас и вашата визия за спокойствие и отмора.
Добавена на: 12 май 2016 Разгледай
Интериор в скандинавски стил – светлина, пространство и съвременност
Скандинавският интериорен стил е изборът за онези хора, които ценят удобството, комфорта и сдържаността. Твърди се, че той никога няма да излезе от мода, поради простотата на цветовете и материалите, който са характерни за него, а в допълнение той е чудесен избор както за традиционалистите и любителите на изчистеният дизайн, така и за всички онези, склонни да експериментират.
Добавена на: 11 май 2016 Разгледай
Кораловият цвят за перфектното насищане на интериора
Весел и ярък, кораловият цвят може да направи атмосферата на всяко помещение у дома топла и енергична. И все пак при използването му във вътрешният дизайн  трябва да се внимава. Ето как да наситите интериора с коралов цвят, без това да ви изиграе лоша шега.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5