Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
15 страхотни цветови комбинации за всяка част от дома
Всеки цялостен ремонт или частично освежаване на дома е свързано с цветовете и техният правилен избор. Хармонията между тях ще направи вашето жилище мечтаното място за цялото семейството, а това разбора се включва всяко едно помещение. Ето защо ви предлагаме 15 идеи от цветови комбинации за различните части от дома.
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
4 начина, с които да внесем светлина в дома
Всички сме влизали в стая, от която нямаме желание да излезем. Атмосферата на такива места е завладяваща, излъчваща комфорт и топлина. Освен основната си функция, а именно светлина, осветлението придава на помещенията индивидуалност като превръщаме безинтересното в интересно. Няколко начина, с които да се „осветлите“ по въпроса.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
Печка на дърва или пелети. Какво да изберем?
Предвид покачващите се цени за електроенергия през последните години, все повече хора се замислят за алтернативно отоплени. Тук идва ред на печките на дърва и тези на пелети. За вас остава да определите, коя е подходяща за вашия дом.
Добавена на: 30 октомври 2016 Разгледай
Холната маса - дизайн и комфорт за всяка всекидневна!
Един от най-лесните и изпитани начини за обновяване на интериора у дома е масата за кафе или както много от нас обичат да я наричат – холната маса. Със закупуването на нова, бързо може да смените стила на една стая, без дълги ремонти и сложни промени. 
Добавена на: 19 октомври 2016 Разгледай
Да обновим всекидневната с няколко лесни трика
Искате да освежите дома, но не разполагате с голям бюджет или просто не е дошло времето за по мащабни промени? В такъв случай, ние Ви предлагаме няколко лесни и бързи трика, с които може да промените изцяло атмосферата във вашата всекидневна.
Добавена на: 04 октомври 2016 Разгледай
Кухня, трапезария и всекидневна в едно - функционално и интелигентно съчетание на съвременния дом
Все по-популярен подход при проектирането и оформлението на съвременните жилища е идеята за съчетаване на основните помещения - всекидневна, кухня и трапезария в едно общо. То се е превърнало в еквивалент за модерен и комфортен дом и се използва масово при създаването на нови жилища, но за щастие е приложим и за жилищата, строени през миналия век.
Добавена на: 10 септември 2016 Разгледай
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Пастелните цветове в интериора - комфорт във всеки детайл
Пастелните цветове са универсални и се използват навсякъде - те са меки, неутрални и се вписват във всяка обстановка. Те обаче също имат недостатък и той, че едно помещението с дизайн в пастелни цветове може да изглежда скучно и безжизнено. Нашите съвети ще ви помогнат да направите идеалната интериорна комбинация от стилове и цветове в пастелни тонове.
Добавена на: 11 август 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Завръщането на тропическите щампи
Имаше време, когато тропическите щампи бяха особено популярни, а тяхната поява беше навсякъде върху: тапети, текстил, дрехи, аксесоари и т.н. Както обаче всички знаем, старото винаги се връща на мода и днес тропическите щампи се завръщат по-наситени и стилни от всякога. Те са цветни, ярки, грабващи погледа и абсолютно зашеметяващи!
Добавена на: 21 юни 2016 Разгледай
Вълшебството на тюркоаза в интериора на дома!
През 2016г. тюркоазът е един от петте най-тенденциозни цвята в интериорният дизайн, и то не без причина. Той е нежен, ярък и запомнящ се, а успешното му комбиниране с редица други цветове го прави фаворит при използване в разнообразни съчетания и стилове.
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Да изберем пердета за лятото!
С настъпването на летния сезон, домът има нужда от своето приспособяване за предстоящите топли месеци. Често, обновяването на интериора е много по-лесна задача, отколкото изглежда на пръв поглед, а понякога тя се състои в една проста подмяна на пердетата и завесите. Така, че направете този не само стилистичен, но и комфортен избор на пердета за летният сезон!
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Ексцентричният “Бохемски стил” - претенциозен лукс примесен с абсолютна свобода!
Запомнящата се ексцентричност на “Бохо" стила се изразява в свободата на интериора, където могат спокойно да се смесват различни стилове, но цялостният дизайн да се поддържа от цялостното разнообразие, яркост и цветове. За него е характерно “претоварването” на определени зони от интериора, където на пръв поглед се създава пълен хаос.
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Интериор в скандинавски стил – светлина, пространство и съвременност
Скандинавският интериорен стил е изборът за онези хора, които ценят удобството, комфорта и сдържаността. Твърди се, че той никога няма да излезе от мода, поради простотата на цветовете и материалите, който са характерни за него, а в допълнение той е чудесен избор както за традиционалистите и любителите на изчистеният дизайн, така и за всички онези, склонни да експериментират.
Добавена на: 11 май 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5