Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Усвояване на балконите в апартамента?
В стандартните апартаменти често явление е усвояването на балконите към кухнята или всекидневната, за увеличаване на използваемото жилищно пространство. Не винаги обаче неговото оформление може да бъде достатъчно удобно и поради тази причина днес ще говорим за случаите, в които е добре правилно да помислим за проектирането и използването на усвоения към кухнята или всекидневната балкон.
Добавена на: 25 ноември 2016 Разгледай
Да превърнем счупените саксии за цветя в удивителни мини градини!
Градинари от цял свят ни доказват, че дори счупената саксия за цветя може да бъде полезна и да изглежда хубаво. Но не, не просто хубаво, а вълшебно!  Вдъхновете се от тези невероятни идеи и създайте вашата прекрасна  мини градина. 
Добавена на: 13 май 2016 Разгледай
25 очарователни идеи за малката тераса
В съвременните жилища, терасата може да бъде нещо повече от допълнително пространство, особено когато всеки квадратен сантиметър има значение. Тя е единственото открито място на нашия дом, в което да се насладим на малко свеж въздух или да обособим като специално място за отмора.
Добавена на: 29 февруари 2016 Разгледай
Креативни саксии за цветя, които няма да намерите в никой магазин
Пролетта е почти на прага, а с нея идва времето да помислим за градината. Това е може би нещо обикновено на пръв поглед, но ако подходите креативно към него,  ще бъдете изненадани. Ако искате вашата градина да бъде не просто красива, но оригинална и уникална почерпете вдъхновение от тези идеи за творчески саксии, който гарантирано няма да намерите в никой магазин.
Добавена на: 23 февруари 2016 Разгледай
Витражите отново на мода!
Витражът е може би единствения декоративен елемент, който е способен само с естественото си присъствие да ни очарова със своята елегантност и изтънченост. За тези от вас, които са в крак с времето, не е тайна, че витражите отдавна не са присъщи само за класическият стил. Те са изцяло в синхрон с модерния интериорния дизайн и продължават да набират популярност.
Добавена на: 09 февруари 2016 Разгледай
Френски прозорци – красиви, модерни и луксозни
Просторна стая изпълнена със светлина – мечтата на всеки собственик на къща или апартамент. Така може да опишем френските прозорци. Те осигуряват изобилие от светлина и визуално разширяват пространството.
Добавена на: 22 януари 2016 Разгледай
Подценяваме ли дървената дограма?
Концепцията за ремонт при много хора се свързва основно с пребоядисване, ламинат и разбира се смяна на старата дограма. Всеобщото схващане е, че най-добрият вариант е PVC дограмата. Но дали това е така?
Добавена на: 01 декември 2015 Разгледай
Как с изтънченост и вкус да добавите цвят на една малка веранда
Верандите са продължение на вътрешността на вашия дом и всеки шанс да увеличите привлекателността им трябва да бъде използван. Повечето собственици на малки веранди си мислят, че няма много неща които да направят с ограниченото пространство, особено когато става въпрос за цветово декориране. Ето някои съвети как да добавите цвят на верандата с финес и изтънченост.
Добавена на: 20 септември 2015 Разгледай
Верандата - чудесно място за релакс
Имате просторна веранда, която стои празна? Нека я запълним заедно! Време е да създайте една приятна идилия в откритите пространства на дома.
Добавена на: 23 април 2015 Разгледай
Страница:
1