Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Огледала в интериора на дома
Днес във всяка стая от дома имаме възможност да използваме огледа с всевъзможен дизайн, размер и разположение. С това разнообразие от декоративни изпълнения, огледалата са в състояние коренно да променят облика на едно помещение и то без усилия.
Добавена на: 28 март 2016 Разгледай
Плъзгащи интериорни врати – практично решение за модерния дом
Плъзгащите врати са привнесени в Европа от азиатските страни, и по специално от Япония и Китай, където такива конструкции се използват от древни времена. Те са практични, удобни и красиви, а тяхното монтиране спестява пространство и материал. Днес разнообразието и ергономичната, която предлагат са довели до появата им в интериора на редица домове по целият свят.
Добавена на: 10 март 2016 Разгледай
Модулни дивани - комбинация от функционалност и естетика

Модулните дивани са чудесно решение за тези, които не обичат еднообразието. Те добавят оригиналност кът всеки интериор и дават възможност за персонализиране според желанията и съответно дизайна на помещението.
Добавена на: 10 март 2016 Разгледай
Японски щори – модно решение за прозорците у дома
Японският стил се характеризира със силно изразен минимализъм, който отразява съвършената простота и спокойствие, присъщо на домовете в източните култури. Тази характерност се проявява и в дизайна на японските щори, които стават все по-популярни в съвременния интериор.
Добавена на: 29 февруари 2016 Разгледай
Rebel Walls – различните фототапети за всеки дом!
Какво в дома може да подчертае най-ярко вашата индивидуалност, демонстрирайки предпочитанията и концепцията ви за живот. Да, точно така – стените! Те заемат най-голяма част от едно жилище и са необятно платно което може да запълните с уникалните фототапети на Rebel Walls.
Добавена на: 19 февруари 2016 Разгледай
Да изберем цвета на стаите според Фън Шуй
За пълна хармония у дома, се доверете на правилните цветовете за всяка стая според Фън Шуй. Те трябва да се избират така, че главен фактор, по който да се водите да е изложението и предназначението на стаята и разбира се, вашият характер.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Хармония у дома - цветовете според Фън Шуй
Отдавна е известно, че цветовете оказват влияние не само върху емоционалното състояние на човека, но и върху атмосферата на всеки дом. Според Фън Шуй използването на правилните цветове ще помогне за подобряване на живота ви и ще послужи като мощно средство за хармония у дома.
Добавена на: 16 февруари 2016 Разгледай
Свежи идеи за работното място у дома
Работното място, неговото местоположение, организиране и дизайн трябва да създават спокойна атмосфера и работно настроение. Там не трябва да  има излишни или разсейващи елементи, а напротив такива, който създават предразполагаща обстановка.
Добавена на: 09 февруари 2016 Разгледай
Венецианска мазилка – традиция и стил

Ако искате да създадете интериор с особена красота и финес, задължително използвайте венецианска мазилка. Луксозна, стилна и ефектна! Каква е нейната тайна?
Добавена на: 22 януари 2016 Разгледай
Френски прозорци – красиви, модерни и луксозни
Просторна стая изпълнена със светлина – мечтата на всеки собственик на къща или апартамент. Така може да опишем френските прозорци. Те осигуряват изобилие от светлина и визуално разширяват пространството.
Добавена на: 22 януари 2016 Разгледай
Ламинат на стената – творческо използване на подовата настилка
Необичайно решение, което си заслужава! Защо може да решите да използвате тази традиционна подова настилка по този нетрадиционен начин? Защото ламинатът е чудесен начин да създадете стилен фон в интериора у дома.
Добавена на: 20 януари 2016 Разгледай
Магията на интериорните 3D панели
Когато обичайните методи и материали за облицоване на стени загубят своята оригиналност на помощ идват авангардни решения като 3D панелите. Тяхната популярност привлича все повече вниманието както на обикновените хора, така и на професионалните дизайнери и архитекти. 3D панелите са впечатляващи и могат да създадат поразителен ефект с всеки вътрешен дизайн. Вижте сами!
Добавена на: 17 декември 2015 Разгледай
Поканете слънчевия цвят в дома си
Жълтият цвят е един от най-успешно използваните дизайнерски решения. Той е цвета на слънцето и светлината! Тон е не само топъл и приятен, но влиза в хармонична комбинация с почти всички останали тонове. Ето как да го поканите смело във вашия дом!
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
Страница:
1
2