Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
Холната маса - дизайн и комфорт за всяка всекидневна!
Един от най-лесните и изпитани начини за обновяване на интериора у дома е масата за кафе или както много от нас обичат да я наричат – холната маса. Със закупуването на нова, бързо може да смените стила на една стая, без дълги ремонти и сложни промени. 
Добавена на: 19 октомври 2016 Разгледай
Ергономично подреждане на мебелите в спалнята
Вашата спалня може да бъде в класически или модерен стил, светла и изчистена или ярка и непредсказуема, но най-важният въпрос е дали ще бъде удобна? Това разбира се, зависи от избора и правилната подредба на мебелите в нея, което да я направи комфортна и уютна. Вижте как да постигнете ергономичност в спалнята с тези лесни, но ефективни съвети.
Добавена на: 16 юни 2016 Разгледай
Съвременните трапезни маси – разнообразие и стил

Фактът, че трапезната маса отдаван играе важна роля в ежедневието на човека ясно се вижда, съдейки по съвременният начин на живот. Като основна мебел, тя е не просто прищявка, а истински необходима и полезна част от всеки дом. 
Добавена на: 05 април 2016 Разгледай
Ярки ретро мебели в интериора
Напоследък употребата  на винтидж елементи в интериора на дома става много популярна. Това може би се дължи на тяхната колоритност и способност да привличат вниманието. Как да се възползвате от тази тенденция? Създайте модерен дизайн с акцентиращи ретро мебелите като използвате цветове!
Добавена на: 15 март 2016 Разгледай
Смайващи дървени мебели

Корейският художник Jae-Hyo Lee - майстор на манипулациите, е създател на тези уникални мебели, които спокойно могат да се нарекат произведения на изкуството.
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за старите вещи
С течение на времето, дори и най-любимите ни вещи се захабяват, стават ненужни или просто ни омръзват. Не бързайте да се разделяте с тях! Всъщност, с малко въображение и доза труд може да им вдъхнете нов живот. Освежете интериора и да дадете нов поглед на познатите неща с тези страхотни идеи.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Оригинални стенни рафтове
Въпреки своята простота, стенните рафтове са важен елемент във всеки дом поради двойната функция която заемат – практична и декоративна. Много неща могат да бъдат съхранявани върху тях – книги, списания, сувенири, декорации, снимки и т.н.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Моля, седнете! - Столове и кресла от картон

Искате нова и забавна промяна във вашия дом? Нещо свежо и различно, да не е голямо, но в същото време да се забелязва! А защо не някое кресло от картон?
Добавена на: 03 февруари 2016 Разгледай
Дрехи, вместо тапицерия – брилянтна идея за старите мебели
Как креативно да претапицирате старите мебели? Британските дизайнери от Rescued Retro Vintage имат брилянта идея! Те буквално преобличат старите столове и кресла с палта, якета, сака, поли и дори униформи. Заслужава да се види!
Добавена на: 26 януари 2016 Разгледай
Геометрични мебели с нестандартен дизайн
Тези откровено странни мебели са дело на експерта по арт дизайн от Дубай Aljoud Lootah, която ни представя цялостна серия озаглавена „Oru”. Като специалист по графичен дизайн, нейната страст към моделиране на триизмерни обекти я подтиква да създаде една по-различна геометрия за интериора на дома.
Добавена на: 18 януари 2016 Разгледай
Бродирани мебели, които разчупват скандинавския стил

Елинор Ериксон - дизайнер от Копенхаген, Дания е решила да добави малко забавление към мебелите в скандинавски стил. Това, което прави тя им придава повече яркост и разчупен вид.
Добавена на: 15 януари 2016 Разгледай
Да подредим съвременната всекидневната!
Ако предпочитате вашият хол да има съвременен облик, тогава изчистената визия и правите форми не само на меката мебел, но и на мебелите за съхранение на вещи са от съществено значение. Високи и опростени етажерки, модулни секции или плаващи рафтове, всички те позволяват постигането на модерен интериор във вашата всекидневна.
Добавена на: 13 януари 2016 Разгледай
Поканете слънчевия цвят в дома си
Жълтият цвят е един от най-успешно използваните дизайнерски решения. Той е цвета на слънцето и светлината! Тон е не само топъл и приятен, но влиза в хармонична комбинация с почти всички останали тонове. Ето как да го поканите смело във вашия дом!
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
Отживелица ли са библиотеките у дома?
Въпреки бързото развитие на дигитални технологии и постепенното изместване на хартиената книга от електронната, библиотеките са все още важна част от интериора на дома. Техният дизайн трябва да отговаря не само на интериора, но и да накара книгите по тях да изпъкнат подобаващо.
Добавена на: 08 декември 2015 Разгледай
Tiefschlaf - модерно и функционално легло
Комфортен сън, необичаен дизайн и изненадваща функционалност. Това е легло, което излиза от стандартите, за да донесе повече удобство, по-малко дискомфорт и модерен стил в дома. 
Добавена на: 16 ноември 2015 Разгледай
Страница:
1
2