Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Pocket panel – иновативна градина за всеки дом!
Pocket panels представляват фасадни панели за стена, предназначени за отглеждане на градински и декоративни цветя и растения. Идеята за това новаторско решение е дошла от необходимостта за спестяване на място. 
Добавена на: 26 май 2016 Разгледай
Да превърнем счупените саксии за цветя в удивителни мини градини!
Градинари от цял свят ни доказват, че дори счупената саксия за цветя може да бъде полезна и да изглежда хубаво. Но не, не просто хубаво, а вълшебно!  Вдъхновете се от тези невероятни идеи и създайте вашата прекрасна  мини градина. 
Добавена на: 13 май 2016 Разгледай
Оригами саксия, която расте заедно с вашето растение
Иновативна саксия, вдъхновена от японското изкуство оригами, която расте заедно с вашето растение, разширявайки се достатъчно за да побере повече почва и разбира се по-големите корени. Този проект, дело на лондонското студио Ayaskan има за цел да направи обикновената саксия за цветя по-адаптивна и устойчива от всякога.
Добавена на: 11 март 2016 Разгледай
Креативни саксии за цветя, които няма да намерите в никой магазин
Пролетта е почти на прага, а с нея идва времето да помислим за градината. Това е може би нещо обикновено на пръв поглед, но ако подходите креативно към него,  ще бъдете изненадани. Ако искате вашата градина да бъде не просто красива, но оригинална и уникална почерпете вдъхновение от тези идеи за творчески саксии, който гарантирано няма да намерите в никой магазин.
Добавена на: 23 февруари 2016 Разгледай
Седем красиви растения, които всъщност вредят на дома ви.

Не оставяйте красивите им цветове и свежата, сочна зеленина на листата да ви заблудят. Tези растения, повече вредят, отколкото красят. Разберете защо!
Добавена на: 24 септември 2015 Разгледай
Наръчник за грижа и поддръжка на цветя
Дори и най-устойчивите цветя, изискват грижа за да оцелеят и да изглеждат в най-добрата си форма. Най-основните грижи включват поливане, наторяване, третиране с препарати срещу болести и подкастряне. За щастие, много от тези задължения отнемат много малко време и още повече никое от тях не е нужно да се прави ежедневно.
Добавена на: 17 септември 2015 Разгледай
Двор или градина?

Двор или градина? - А защо не и двете?! Често собствениците на дворове се колебаят кое да изберат – китните градински лехи с цветя или просторно дворно място, на което децата да играят. Има начин да се комбинират и двете и то без особено усилие. 

Добавена на: 13 юни 2015 Разгледай
Страница:
1