Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
15 страхотни цветови комбинации за всяка част от дома
Всеки цялостен ремонт или частично освежаване на дома е свързано с цветовете и техният правилен избор. Хармонията между тях ще направи вашето жилище мечтаното място за цялото семейството, а това разбора се включва всяко едно помещение. Ето защо ви предлагаме 15 идеи от цветови комбинации за различните части от дома.
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Завръщането на тропическите щампи
Имаше време, когато тропическите щампи бяха особено популярни, а тяхната поява беше навсякъде върху: тапети, текстил, дрехи, аксесоари и т.н. Както обаче всички знаем, старото винаги се връща на мода и днес тропическите щампи се завръщат по-наситени и стилни от всякога. Те са цветни, ярки, грабващи погледа и абсолютно зашеметяващи!
Добавена на: 21 юни 2016 Разгледай
Акцентираща стена в спалнята

Въпросът относно интериора на спалнята – цветове, мебели, разположение, оформление, аксесоари и декорации никога няма да бъде изчерпа. Време е да отделим внимание на още един подход при дизайна на спалнята, а именно акцентиращата стена.
Добавена на: 06 юни 2016 Разгледай
Вълшебството на тюркоаза в интериора на дома!
През 2016г. тюркоазът е един от петте най-тенденциозни цвята в интериорният дизайн, и то не без причина. Той е нежен, ярък и запомнящ се, а успешното му комбиниране с редица други цветове го прави фаворит при използване в разнообразни съчетания и стилове.
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Кораловият цвят за перфектното насищане на интериора
Весел и ярък, кораловият цвят може да направи атмосферата на всяко помещение у дома топла и енергична. И все пак при използването му във вътрешният дизайн  трябва да се внимава. Ето как да наситите интериора с коралов цвят, без това да ви изиграе лоша шега.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Огледала в интериора на дома
Днес във всяка стая от дома имаме възможност да използваме огледа с всевъзможен дизайн, размер и разположение. С това разнообразие от декоративни изпълнения, огледалата са в състояние коренно да променят облика на едно помещение и то без усилия.
Добавена на: 28 март 2016 Разгледай
Rebel Walls – различните фототапети за всеки дом!
Какво в дома може да подчертае най-ярко вашата индивидуалност, демонстрирайки предпочитанията и концепцията ви за живот. Да, точно така – стените! Те заемат най-голяма част от едно жилище и са необятно платно което може да запълните с уникалните фототапети на Rebel Walls.
Добавена на: 19 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за старите вещи
С течение на времето, дори и най-любимите ни вещи се захабяват, стават ненужни или просто ни омръзват. Не бързайте да се разделяте с тях! Всъщност, с малко въображение и доза труд може да им вдъхнете нов живот. Освежете интериора и да дадете нов поглед на познатите неща с тези страхотни идеи.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Хармония у дома - цветовете според Фън Шуй
Отдавна е известно, че цветовете оказват влияние не само върху емоционалното състояние на човека, но и върху атмосферата на всеки дом. Според Фън Шуй използването на правилните цветове ще помогне за подобряване на живота ви и ще послужи като мощно средство за хармония у дома.
Добавена на: 16 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за интериорните врати
Рано или късно, всяка част от пространствата и интериора на дома се нуждаe от ремонт. Такова изключение не правят и интериорните врати, които освен основното си предназначение, играят роля и на важен декоративен елемент.
Добавена на: 03 февруари 2016 Разгледай
Тъкани пана – превръщане на старите традиции в модна тенденция
През 2016 водещи световни дизайнери са решили да дадат втори шанс на тъканите пана за стена, които вече изглеждат като истински произведения на изкуството. Изобилие от стилове, бродерии и материи с нов облик в абстрактни, тематични и живописни сцени. Тези пана се превръщат в модерния заместител на всичко старо.
Добавена на: 29 януари 2016 Разгледай
Спиращи дъха каменни мозайки

Как бихте описали каменните мозайки? Като техника за декориране или като изкуство? Може би най-точно казано, те са декоративно изкуство, при вида на което е трудно да останете безмълвни.
Добавена на: 28 януари 2016 Разгледай
Дрехи, вместо тапицерия – брилянтна идея за старите мебели
Как креативно да претапицирате старите мебели? Британските дизайнери от Rescued Retro Vintage имат брилянта идея! Те буквално преобличат старите столове и кресла с палта, якета, сака, поли и дори униформи. Заслужава да се види!
Добавена на: 26 януари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3