Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
Изкуствена или естествена коледна елха?
Традицията за коледна елха съществува от векове, а нейното присъствие носи празнично настроение и весели моменти. В днешно време, освен нейното украсяване, стоим и пред дилемата каква да бъде тя – изкуствена или естествена. Вие преценете!
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
Стъклени преградни стени – стилно решение за дома
Недоброто разположение и оформление на едно жилище често е проблем, за който неговите собственици трябва да намерят оптимално решение. Твърде малка кухня, тъмен коридор или пък неудобни стаи – това са онези дребни детайли, които развалят общото впечатление и не оставят място за приятната атмосфера на дома. 
Добавена на: 04 декември 2016 Разгледай
15 страхотни цветови комбинации за всяка част от дома
Всеки цялостен ремонт или частично освежаване на дома е свързано с цветовете и техният правилен избор. Хармонията между тях ще направи вашето жилище мечтаното място за цялото семейството, а това разбора се включва всяко едно помещение. Ето защо ви предлагаме 15 идеи от цветови комбинации за различните части от дома.
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Предимства на ламинирания паркет
Планирате смяна на подовата настилка във вашия дом и сте се спрели на ламинирания паркет? Съотношението цена-качество, което ламината предлага го е превърнал във все по-предпочитан през последните години, но не само това го прави водещ в избора за подова настилка на дома. 
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
4 начина, с които да внесем светлина в дома
Всички сме влизали в стая, от която нямаме желание да излезем. Атмосферата на такива места е завладяваща, излъчваща комфорт и топлина. Освен основната си функция, а именно светлина, осветлението придава на помещенията индивидуалност като превръщаме безинтересното в интересно. Няколко начина, с които да се „осветлите“ по въпроса.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
Радиатори за централно отопление
Радиаторите безспорно са важен компонент в системата за централно отопление. Днес може да избирате от различни модели радиатори, но за да избегнете грешка при покупката им и да изберете на-подходящите за вашия дом е добре да се запознаете с основните характеристики на всеки един.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
Печка на дърва или пелети. Какво да изберем?
Предвид покачващите се цени за електроенергия през последните години, все повече хора се замислят за алтернативно отоплени. Тук идва ред на печките на дърва и тези на пелети. За вас остава да определите, коя е подходяща за вашия дом.
Добавена на: 30 октомври 2016 Разгледай
Съвети при ремонта на покрив
Всяка сграда им нужда от поддръжка, за да бъде не само практична и в добро състояние, но и да осигури на нейните обитатели максимален комфорт. Ремонтите са неизменна част, при която рано или късно идва ред на покрива. Неговият ремонт може да бъде повече или по-малко ефективен, в зависимост от това как и с какви материали ще бъде изпълнен.
Добавена на: 22 октомври 2016 Разгледай
Защо да изберем външната топлоизолация?
Външната топлоизолация през последните години става все по-предпочитана за подобряване на домашния комфорт и същевременно намаляване на семейните разходи.  Тя е ефикасен метод, с които да запазим в нашия дом топлината през зимата и прохладата през лятото.
Добавена на: 18 октомври 2016 Разгледай
Съвети при избора на климатик
Въпреки, че изборът на климатик изглежда лесно решение, не винаги нещата изглеждат такива, какви са. Предлагаме Ви няколко полезни съвета, с които да улесним определянето на Вашите нужди и избирането на подходящ климатик за Вашия дом.
Добавена на: 15 октомври 2016 Разгледай
Да обновим всекидневната с няколко лесни трика
Искате да освежите дома, но не разполагате с голям бюджет или просто не е дошло времето за по мащабни промени? В такъв случай, ние Ви предлагаме няколко лесни и бързи трика, с които може да промените изцяло атмосферата във вашата всекидневна.
Добавена на: 04 октомври 2016 Разгледай
5 съвета как да използваме белия цвят в интериора
Някои хора предпочитат класическия бял цвят за интериора на дома, поради неговата неутралност и способността му да се комбинира с всичко. Други пък се страхуват от използването на ярки цветове, защото ги възприемат като нестандартни и предпочитат белият. В действителност всеки възприема белия цвят по различен начин и залага на използването му в интериора на дома макар, че често той може да създаде скучна и еднообразна атмосфера.
Добавена на: 29 септември 2016 Разгледай
Защо да изберем PVC дограма?
Едно от главните места, които трябва да вземем под внимание при изолацията на дома са прозорците. PVC дограмата се отличава с много предимства, които я правят особено подходяща за всеки дом и всеки сезон. Лесна за поддръжка, с изключителни изолационни качества и на добри цени. Разберете защо PVC дограмата е добър и практичен избор за вашия дом.
Добавена на: 20 септември 2016 Разгледай
Кухня, трапезария и всекидневна в едно - функционално и интелигентно съчетание на съвременния дом
Все по-популярен подход при проектирането и оформлението на съвременните жилища е идеята за съчетаване на основните помещения - всекидневна, кухня и трапезария в едно общо. То се е превърнало в еквивалент за модерен и комфортен дом и се използва масово при създаването на нови жилища, но за щастие е приложим и за жилищата, строени през миналия век.
Добавена на: 10 септември 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8