Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Вълшебството на тюркоаза в интериора на дома!
През 2016г. тюркоазът е един от петте най-тенденциозни цвята в интериорният дизайн, и то не без причина. Той е нежен, ярък и запомнящ се, а успешното му комбиниране с редица други цветове го прави фаворит при използване в разнообразни съчетания и стилове.
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Да изберем пердета за лятото!
С настъпването на летния сезон, домът има нужда от своето приспособяване за предстоящите топли месеци. Често, обновяването на интериора е много по-лесна задача, отколкото изглежда на пръв поглед, а понякога тя се състои в една проста подмяна на пердетата и завесите. Така, че направете този не само стилистичен, но и комфортен избор на пердета за летният сезон!
Добавена на: 31 май 2016 Разгледай
Кораловият цвят за перфектното насищане на интериора
Весел и ярък, кораловият цвят може да направи атмосферата на всяко помещение у дома топла и енергична. И все пак при използването му във вътрешният дизайн  трябва да се внимава. Ето как да наситите интериора с коралов цвят, без това да ви изиграе лоша шега.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
20 перфектни цветови комбинации, които ще направят дома ви великолепен
Перфектния дизайн на дома започва с избора на цветове за стените, мебелите и декорациите, а тяхното правилно подбиране и комбиниране е ключът към създаването на хармоничен и стилен интериор. Всеки великолепен дом се гради на добрия балансиран – намерете вашия с тези 20 идеални цветови комбинации.
Добавена на: 23 март 2016 Разгледай
Защо коркът се смята за един от най-добрите материали?
Коркът, като естествена суровина притежава уникални характеристики, което го прави универсален при използването му за довършителни материали. На какво се дължат неговите изключителни качества и защо се смята за един от най-добрите материали?
Добавена на: 16 март 2016 Разгледай
Плъзгащи интериорни врати – практично решение за модерния дом
Плъзгащите врати са привнесени в Европа от азиатските страни, и по специално от Япония и Китай, където такива конструкции се използват от древни времена. Те са практични, удобни и красиви, а тяхното монтиране спестява пространство и материал. Днес разнообразието и ергономичната, която предлагат са довели до появата им в интериора на редица домове по целият свят.
Добавена на: 10 март 2016 Разгледай
Японски щори – модно решение за прозорците у дома
Японският стил се характеризира със силно изразен минимализъм, който отразява съвършената простота и спокойствие, присъщо на домовете в източните култури. Тази характерност се проявява и в дизайна на японските щори, които стават все по-популярни в съвременния интериор.
Добавена на: 29 февруари 2016 Разгледай
Rebel Walls – различните фототапети за всеки дом!
Какво в дома може да подчертае най-ярко вашата индивидуалност, демонстрирайки предпочитанията и концепцията ви за живот. Да, точно така – стените! Те заемат най-голяма част от едно жилище и са необятно платно което може да запълните с уникалните фототапети на Rebel Walls.
Добавена на: 19 февруари 2016 Разгледай
Да изберем цвета на стаите според Фън Шуй
За пълна хармония у дома, се доверете на правилните цветовете за всяка стая според Фън Шуй. Те трябва да се избират така, че главен фактор, по който да се водите да е изложението и предназначението на стаята и разбира се, вашият характер.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Хармония у дома - цветовете според Фън Шуй
Отдавна е известно, че цветовете оказват влияние не само върху емоционалното състояние на човека, но и върху атмосферата на всеки дом. Според Фън Шуй използването на правилните цветове ще помогне за подобряване на живота ви и ще послужи като мощно средство за хармония у дома.
Добавена на: 16 февруари 2016 Разгледай
Витражите отново на мода!
Витражът е може би единствения декоративен елемент, който е способен само с естественото си присъствие да ни очарова със своята елегантност и изтънченост. За тези от вас, които са в крак с времето, не е тайна, че витражите отдавна не са присъщи само за класическият стил. Те са изцяло в синхрон с модерния интериорния дизайн и продължават да набират популярност.
Добавена на: 09 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за интериорните врати
Рано или късно, всяка част от пространствата и интериора на дома се нуждаe от ремонт. Такова изключение не правят и интериорните врати, които освен основното си предназначение, играят роля и на важен декоративен елемент.
Добавена на: 03 февруари 2016 Разгледай
Венецианска мазилка – традиция и стил

Ако искате да създадете интериор с особена красота и финес, задължително използвайте венецианска мазилка. Луксозна, стилна и ефектна! Каква е нейната тайна?
Добавена на: 22 януари 2016 Разгледай
Страница:
1
2