Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
Полезни съвети за перфектна трапезария
Трапезарията е мястото у дома, където прекарваме време заобиколени от семейство и приятели с вкусна храна и приятни разговори. Предлагаме ви няколко интересни и приложими съвета за дизайна на трапезарията, без значение дали тя е в отделно помещение, в кухнята или част от всекидневната.
Добавена на: 06 февруари 2017 Разгледай
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
Кухнята е сърцето на дома
Често сме чували хората да казват именно това и някак си ние вярваме, че е истина. Без значение дали е малка или голяма, кухнята е център на нашият дом, като нейното разположението и функционалност са ключови. Това е мястото, където приготвяме нашата храна - гориво за телата, мислите, приятелите и семействата по целия свят. 
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Да бъдем запомнени с трапезарията

Всяка уважаваща себе си домакиня, влага сърцето и душата си при всяко посрещане на гости. Някъде на запад казват, че ако трапезарията е перфектна, то и домакинята е такава. Да превърнете трапезарията в произведение на изкуството не е толкова трудно.

Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
15 страхотни цветови комбинации за всяка част от дома
Всеки цялостен ремонт или частично освежаване на дома е свързано с цветовете и техният правилен избор. Хармонията между тях ще направи вашето жилище мечтаното място за цялото семейството, а това разбора се включва всяко едно помещение. Ето защо ви предлагаме 15 идеи от цветови комбинации за различните части от дома.
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
4 начина, с които да внесем светлина в дома
Всички сме влизали в стая, от която нямаме желание да излезем. Атмосферата на такива места е завладяваща, излъчваща комфорт и топлина. Освен основната си функция, а именно светлина, осветлението придава на помещенията индивидуалност като превръщаме безинтересното в интересно. Няколко начина, с които да се „осветлите“ по въпроса.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
Как да превърнем малката кухня в просторна и удобна?
Мечтата на почти всяка домакиня е голяма, просторна и удобна кухня, но не винаги помещението, което сме отредили за кухня у дома е такова каквото ни е се иска. Естествено, това не трябва да ни разочарова, защото дори и малката кухня може да се превърне в идеалната за нас. Необходимо е да предвидите наличното пространство, да изберете правилните мебели и да вложите доза креативност.
Добавена на: 16 ноември 2016 Разгледай
Кухня, трапезария и всекидневна в едно - функционално и интелигентно съчетание на съвременния дом
Все по-популярен подход при проектирането и оформлението на съвременните жилища е идеята за съчетаване на основните помещения - всекидневна, кухня и трапезария в едно общо. То се е превърнало в еквивалент за модерен и комфортен дом и се използва масово при създаването на нови жилища, но за щастие е приложим и за жилищата, строени през миналия век.
Добавена на: 10 септември 2016 Разгледай
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Кухня в червено - модерно и стилно решение за тези, които не се страхуват да експериментират

Кухнята в червено е начин, с който да направите интериора на вашия дом ярък и запомнящ се, а самата кухня изпълнена с енергичност и привлекателност. Една от основните тънкостите в употребата на този цвят е възползването от неговата дълбочина и нюанси. 
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Защо плочките се напукват и как да избегнем това?
Плочките са универсален избор за настилка и облицовка на много от помещенията у дома, като тяхното поставяне гарантира издръжливост, функционалност и дълъг живот. С течение на времето обаче, някои от тях могат да се напукат и дори начупят, което в никакъв случай не носи благоприятни последици.
Добавена на: 18 август 2016 Разгледай
Пастелните цветове в интериора - комфорт във всеки детайл
Пастелните цветове са универсални и се използват навсякъде - те са меки, неутрални и се вписват във всяка обстановка. Те обаче също имат недостатък и той, че едно помещението с дизайн в пастелни цветове може да изглежда скучно и безжизнено. Нашите съвети ще ви помогнат да направите идеалната интериорна комбинация от стилове и цветове в пастелни тонове.
Добавена на: 11 август 2016 Разгледай
Хай-тек кухня - безкомпромисна функционалност в интериора
Хай-тек кухнята буквално означава високотехнологичност във всеки аспект. Този стил възниква в средата на 70-те години на миналия век, но придобива широка масова популярност през 80-те. Хай-текът е едно “естествено” продължение на модернистичният стил в интериорния дизайн, като при него се обособява цялостно изключване на традиционните материали материали и класически форми.
Добавена на: 01 август 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Подови настилки за кухнята – предимства и недостатъци
Ремонтът в кухнята обикновено не се характеризира с лесни и бързи решения. При него изборът на всеки един елемент: плотове, шкафове, уреди, подови настилки, стенни облицовки и дори декоративни елементи трябва да се ръководи не само от външният вид, но и в съответствие с изискванията на това помещение. 
Добавена на: 07 юли 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5