Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
Полезни съвети за перфектна трапезария
Трапезарията е мястото у дома, където прекарваме време заобиколени от семейство и приятели с вкусна храна и приятни разговори. Предлагаме ви няколко интересни и приложими съвета за дизайна на трапезарията, без значение дали тя е в отделно помещение, в кухнята или част от всекидневната.
Добавена на: 06 февруари 2017 Разгледай
Да бъдем запомнени с трапезарията

Всяка уважаваща себе си домакиня, влага сърцето и душата си при всяко посрещане на гости. Някъде на запад казват, че ако трапезарията е перфектна, то и домакинята е такава. Да превърнете трапезарията в произведение на изкуството не е толкова трудно.

Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
15 страхотни цветови комбинации за всяка част от дома
Всеки цялостен ремонт или частично освежаване на дома е свързано с цветовете и техният правилен избор. Хармонията между тях ще направи вашето жилище мечтаното място за цялото семейството, а това разбора се включва всяко едно помещение. Ето защо ви предлагаме 15 идеи от цветови комбинации за различните части от дома.
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
5 съвета как да използваме белия цвят в интериора
Някои хора предпочитат класическия бял цвят за интериора на дома, поради неговата неутралност и способността му да се комбинира с всичко. Други пък се страхуват от използването на ярки цветове, защото ги възприемат като нестандартни и предпочитат белият. В действителност всеки възприема белия цвят по различен начин и залага на използването му в интериора на дома макар, че често той може да създаде скучна и еднообразна атмосфера.
Добавена на: 29 септември 2016 Разгледай
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Кухня в червено - модерно и стилно решение за тези, които не се страхуват да експериментират

Кухнята в червено е начин, с който да направите интериора на вашия дом ярък и запомнящ се, а самата кухня изпълнена с енергичност и привлекателност. Една от основните тънкостите в употребата на този цвят е възползването от неговата дълбочина и нюанси. 
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Пастелните цветове в интериора - комфорт във всеки детайл
Пастелните цветове са универсални и се използват навсякъде - те са меки, неутрални и се вписват във всяка обстановка. Те обаче също имат недостатък и той, че едно помещението с дизайн в пастелни цветове може да изглежда скучно и безжизнено. Нашите съвети ще ви помогнат да направите идеалната интериорна комбинация от стилове и цветове в пастелни тонове.
Добавена на: 11 август 2016 Разгледай
Материали подходящи за тавана в банята
Практичност, естетика, чистота и комфорт - това са основните критерии, когато говорим за банята. Ако едно от тези условия не е изпълнено, тогава се появяват различни неудобства, ненужни разходи и възможност за допълнителни ремонти. Нека разгледаме облицовъчни материали, които се считат за едни от най-подходящите за тавана в банята.
Добавена на: 04 август 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
10 начина да добавим цвят в интериора на банята
Неутралните цветове са едни от най-предпочитаните за интериора на банята, но това не означава че са най-подходящият избор. Въпреки, че на пръв поглед наличието на по-ярки или искрящи цветове в малко помещение като банята изглежда рисковано, то нещата стоят точно обратно! Предлагаме ви 10 начина, с които да добавите цвят в банята и тя да изглежда стилна и модерна.
Добавена на: 29 юни 2016 Разгледай
Завръщането на тропическите щампи
Имаше време, когато тропическите щампи бяха особено популярни, а тяхната поява беше навсякъде върху: тапети, текстил, дрехи, аксесоари и т.н. Както обаче всички знаем, старото винаги се връща на мода и днес тропическите щампи се завръщат по-наситени и стилни от всякога. Те са цветни, ярки, грабващи погледа и абсолютно зашеметяващи!
Добавена на: 21 юни 2016 Разгледай
Акцентираща стена в спалнята

Въпросът относно интериора на спалнята – цветове, мебели, разположение, оформление, аксесоари и декорации никога няма да бъде изчерпа. Време е да отделим внимание на още един подход при дизайна на спалнята, а именно акцентиращата стена.
Добавена на: 06 юни 2016 Разгледай
Вълшебството на тюркоаза в интериора на дома!
През 2016г. тюркоазът е един от петте най-тенденциозни цвята в интериорният дизайн, и то не без причина. Той е нежен, ярък и запомнящ се, а успешното му комбиниране с редица други цветове го прави фаворит при използване в разнообразни съчетания и стилове.
Добавена на: 03 юни 2016 Разгледай
Как да използваме остатъците от тапети в интериора на дома?
Като практична личност, всеки от нас е свикнал да купува достатъчно материали, необходими за ремонт на дома. Много често обаче, след приключването му има остатъци, който нямаме представа къде и как може да използваме. 
Добавена на: 12 май 2016 Разгледай
Синият цвят в интериора на спалнята
За повечето хора спалнята е така да се каже „свещено“ място! Там, където комфорта и естетиката са от първостепенно значение за една пълноценна почивка. Обединяващият елемент обаче, е цветовата палитра на това помещение – важна част, отразяваща вас и вашата визия за спокойствие и отмора.
Добавена на: 12 май 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4