Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1

 
Оригами саксия, която расте заедно с вашето растение
Иновативна саксия, вдъхновена от японското изкуство оригами, която расте заедно с вашето растение, разширявайки се достатъчно за да побере повече почва и разбира се по-големите корени. Този проект, дело на лондонското студио Ayaskan има за цел да направи обикновената саксия за цветя по-адаптивна и устойчива от всякога.
Добавена на: 11 март 2016 Разгледай
Креативни саксии за цветя, които няма да намерите в никой магазин
Пролетта е почти на прага, а с нея идва времето да помислим за градината. Това е може би нещо обикновено на пръв поглед, но ако подходите креативно към него,  ще бъдете изненадани. Ако искате вашата градина да бъде не просто красива, но оригинална и уникална почерпете вдъхновение от тези идеи за творчески саксии, който гарантирано няма да намерите в никой магазин.
Добавена на: 23 февруари 2016 Разгледай
Зелени покриви и стъклена фасада
„Облечен“ в стъкло, този луксозен ваканционен дом, освен че разполага с перфектното местоположение и спираща дъха гледка има една уникална особеност. Неговите покриви са „зелени“, не само за да вписват в пейзажа и но и за да запазват топлината вътре.
Добавена на: 29 януари 2016 Разгледай
Седем красиви растения, които всъщност вредят на дома ви.

Не оставяйте красивите им цветове и свежата, сочна зеленина на листата да ви заблудят. Tези растения, повече вредят, отколкото красят. Разберете защо!
Добавена на: 24 септември 2015 Разгледай
Наръчник за грижа и поддръжка на цветя
Дори и най-устойчивите цветя, изискват грижа за да оцелеят и да изглеждат в най-добрата си форма. Най-основните грижи включват поливане, наторяване, третиране с препарати срещу болести и подкастряне. За щастие, много от тези задължения отнемат много малко време и още повече никое от тях не е нужно да се прави ежедневно.
Добавена на: 17 септември 2015 Разгледай
Двор или градина?

Двор или градина? - А защо не и двете?! Често собствениците на дворове се колебаят кое да изберат – китните градински лехи с цветя или просторно дворно място, на което децата да играят. Има начин да се комбинират и двете и то без особено усилие. 

Добавена на: 13 юни 2015 Разгледай
Страница:
1