Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
Радиатори за централно отопление
Радиаторите безспорно са важен компонент в системата за централно отопление. Днес може да избирате от различни модели радиатори, но за да избегнете грешка при покупката им и да изберете на-подходящите за вашия дом е добре да се запознаете с основните характеристики на всеки един.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
Печка на дърва или пелети. Какво да изберем?
Предвид покачващите се цени за електроенергия през последните години, все повече хора се замислят за алтернативно отоплени. Тук идва ред на печките на дърва и тези на пелети. За вас остава да определите, коя е подходяща за вашия дом.
Добавена на: 30 октомври 2016 Разгледай
Най-невероятните камини, които някога сте виждали
Камината променя атмосферата на една стая така, както нищо друго. С нея всичко има завършен вид и особено, когато тя е не просто уред за отопление. Камината може да бъде нещо повече! И ако стандартните форма и дизайн не са по вашия вкус, то със сигурност тази колекция ще ви вдъхнови.
Добавена на: 27 октомври 2016 Разгледай
Съвети при избора на климатик
Въпреки, че изборът на климатик изглежда лесно решение, не винаги нещата изглеждат такива, какви са. Предлагаме Ви няколко полезни съвета, с които да улесним определянето на Вашите нужди и избирането на подходящ климатик за Вашия дом.
Добавена на: 15 октомври 2016 Разгледай
Зелени покриви и стъклена фасада
„Облечен“ в стъкло, този луксозен ваканционен дом, освен че разполага с перфектното местоположение и спираща дъха гледка има една уникална особеност. Неговите покриви са „зелени“, не само за да вписват в пейзажа и но и за да запазват топлината вътре.
Добавена на: 29 януари 2016 Разгледай
Камината - важна част от интериора у дома!
Ако сте решили да имате камина у дома имайте в предвид, че не всичко опира до нейното изграждане. Едно от най-важните неща след изграждането й е това, как тя се вписва във вашия интериор. Възможностите за нейното място, функции и декориране са много, а това разбира се отговаря на вашата индивидуалност.
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
С какъв материал да облицоваме камината?
Едно от най-важните неща след изграждането на камината е това, как тя се вписва във вашия интериор. В днешно време възможностите за нейното декориране и материалите, който може да използвате са много. Мрамор, плочки, тухли, камък или дърво, какъв ще бъде вашият избор?
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
Предимства на отоплението с конвектор
Електрическите конвектори са универсално решение като основно и допълнително отопление на дома през студените месеци. Тяхната ефикасна система за затопляне и регулиране на температурата ви позволява да създадете една комфортна среда.
Добавена на: 18 ноември 2015 Разгледай
Страница:
1