Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Съвети при ремонта на покрив
Всяка сграда им нужда от поддръжка, за да бъде не само практична и в добро състояние, но и да осигури на нейните обитатели максимален комфорт. Ремонтите са неизменна част, при която рано или късно идва ред на покрива. Неговият ремонт може да бъде повече или по-малко ефективен, в зависимост от това как и с какви материали ще бъде изпълнен.
Добавена на: 22 октомври 2016 Разгледай
Как да открием проблеми в хидроизолацията на покрива?
Професионалните строители никога няма да ви кажат да спрете с постоянната поддръжката на покрива. Той е от съществено значение за вашия дом, а грижите за него са много важни и при наличие на проблеми с хидроизолацията може да се стигне до сериозни щети. Разберете как да откриете такива проблеми на време и на какво се дължат те.
Добавена на: 26 октомври 2015 Разгледай
Слънце и електричество – най-добрата комбинация!

Сигурно сте виждали слънчеви панели на покривите на къщи или офис сгради, но едва ли сте виждали слънчеви плочки? Така де, дори и да сте виждали, едва ли го знаете. Разберете какво представляват те и кака работят.

Добавена на: 12 септември 2015 Разгледай
Страница:
1