Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Интериорни арки от гипсокартон – отлично решение за съвременния дом
Интериорните арки от гипсокартон отдавана са престанали да бъдат рядкост в съвременните домове. Днес те са не само стилни елементи от интериора на дома, но и практично решение за малките жилища.
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Окачени тавани от гипсокартон - въображение и възможности!
Универсалното приложение на окачените тавани от гипсокартон им позволява да бъдат монтирани във всяка сграда и помещение, а безкрайните декоративни вариации дават възможност да превърнете скучният равен таван в произведение на изкуствата.


Добавена на: 23 ноември 2015 Разгледай
Купуване и съхраняване на строителни материали
Предстои ви ремонт! Нямате излишни средства за наемане на професионалист, който да осигури всички нужни материали или просто искате сами да ги закупите. Нашите съвети идват на помощ.
Добавена на: 11 ноември 2015 Разгледай
Гипсокартонът и неговите предимства
Защо може да използваме гипсокартон във всяко едно помещение на дома? Какви са неговите предимства и до колко може да разчитаме на неговите свойства при изолация?
Добавена на: 04 октомври 2015 Разгледай
Материали, използвани за изграждане на стени
В съвременното строителство съществуват различни материали за изграждане стените на една сграда. Те са елементите, които отделят пространствата в нашият дом или офис, като осигуряват комфорта и необходимото разположение за нашите нужди.
Добавена на: 30 септември 2015 Разгледай
Страница:
1