Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
Полезни съвети за перфектна трапезария
Трапезарията е мястото у дома, където прекарваме време заобиколени от семейство и приятели с вкусна храна и приятни разговори. Предлагаме ви няколко интересни и приложими съвета за дизайна на трапезарията, без значение дали тя е в отделно помещение, в кухнята или част от всекидневната.
Добавена на: 06 февруари 2017 Разгледай
Кухнята е сърцето на дома
Често сме чували хората да казват именно това и някак си ние вярваме, че е истина. Без значение дали е малка или голяма, кухнята е център на нашият дом, като нейното разположението и функционалност са ключови. Това е мястото, където приготвяме нашата храна - гориво за телата, мислите, приятелите и семействата по целия свят. 
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Холната маса - дизайн и комфорт за всяка всекидневна!
Един от най-лесните и изпитани начини за обновяване на интериора у дома е масата за кафе или както много от нас обичат да я наричат – холната маса. Със закупуването на нова, бързо може да смените стила на една стая, без дълги ремонти и сложни промени. 
Добавена на: 19 октомври 2016 Разгледай
Кухня в червено - модерно и стилно решение за тези, които не се страхуват да експериментират

Кухнята в червено е начин, с който да направите интериора на вашия дом ярък и запомнящ се, а самата кухня изпълнена с енергичност и привлекателност. Една от основните тънкостите в употребата на този цвят е възползването от неговата дълбочина и нюанси. 
Добавена на: 30 август 2016 Разгледай
Как да създадете интериор в морски стил!?
За всички, които обичат морето, слънцето и пясъка и се събуждат със желание за бягство от големият град, морският стил е може би начинът за едно прекрасно бягство.  Неговата атмосфера създава усещане за лекота и свобода.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Кораловият цвят за перфектното насищане на интериора
Весел и ярък, кораловият цвят може да направи атмосферата на всяко помещение у дома топла и енергична. И все пак при използването му във вътрешният дизайн  трябва да се внимава. Ето как да наситите интериора с коралов цвят, без това да ви изиграе лоша шега.
Добавена на: 26 април 2016 Разгледай
Съвременните трапезни маси – разнообразие и стил

Фактът, че трапезната маса отдаван играе важна роля в ежедневието на човека ясно се вижда, съдейки по съвременният начин на живот. Като основна мебел, тя е не просто прищявка, а истински необходима и полезна част от всеки дом. 
Добавена на: 05 април 2016 Разгледай
20 перфектни цветови комбинации, които ще направят дома ви великолепен
Перфектния дизайн на дома започва с избора на цветове за стените, мебелите и декорациите, а тяхното правилно подбиране и комбиниране е ключът към създаването на хармоничен и стилен интериор. Всеки великолепен дом се гради на добрия балансиран – намерете вашия с тези 20 идеални цветови комбинации.
Добавена на: 23 март 2016 Разгледай
Ярки ретро мебели в интериора
Напоследък употребата  на винтидж елементи в интериора на дома става много популярна. Това може би се дължи на тяхната колоритност и способност да привличат вниманието. Как да се възползвате от тази тенденция? Създайте модерен дизайн с акцентиращи ретро мебелите като използвате цветове!
Добавена на: 15 март 2016 Разгледай
Модулни дивани - комбинация от функционалност и естетика

Модулните дивани са чудесно решение за тези, които не обичат еднообразието. Те добавят оригиналност кът всеки интериор и дават възможност за персонализиране според желанията и съответно дизайна на помещението.
Добавена на: 10 март 2016 Разгледай
Смайващи дървени мебели

Корейският художник Jae-Hyo Lee - майстор на манипулациите, е създател на тези уникални мебели, които спокойно могат да се нарекат произведения на изкуството.
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
Как да оборудваме малката кухня
Ако винаги сте мечтали за голяма и просторна кухня, но всичко с което разполагате са няколко квадратни метра, тази статия е за вас. Разберете как да превърнете с доза въображение и подходящи технически трикове малката кухня в удобно, красиво и функционално място.
Добавена на: 24 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за старите вещи
С течение на времето, дори и най-любимите ни вещи се захабяват, стават ненужни или просто ни омръзват. Не бързайте да се разделяте с тях! Всъщност, с малко въображение и доза труд може да им вдъхнете нов живот. Освежете интериора и да дадете нов поглед на познатите неща с тези страхотни идеи.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Оригинални стенни рафтове
Въпреки своята простота, стенните рафтове са важен елемент във всеки дом поради двойната функция която заемат – практична и декоративна. Много неща могат да бъдат съхранявани върху тях – книги, списания, сувенири, декорации, снимки и т.н.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Да изберем цвета на стаите според Фън Шуй
За пълна хармония у дома, се доверете на правилните цветовете за всяка стая според Фън Шуй. Те трябва да се избират така, че главен фактор, по който да се водите да е изложението и предназначението на стаята и разбира се, вашият характер.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4