Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Предимства на подовото отопление?
С падането на температурите, много от нас започват да се замислят за начина, по който ще отопляват дома си и тази зима. Като изключим централното отопление и електрическите уреди като климатици, конвекторни печки, радиатори и т.н., друга алтернатива е и подовото отопление. Ето защо да изберем него?
Добавена на: 09 декември 2016 Разгледай
Защо да изберем PVC дограма?
Едно от главните места, които трябва да вземем под внимание при изолацията на дома са прозорците. PVC дограмата се отличава с много предимства, които я правят особено подходяща за всеки дом и всеки сезон. Лесна за поддръжка, с изключителни изолационни качества и на добри цени. Разберете защо PVC дограмата е добър и практичен избор за вашия дом.
Добавена на: 20 септември 2016 Разгледай
Защо да изберем LED осветлението за дома?
Благодарение на своите предимствата LED крушките са вече част от осветлението на много домове, успешно замествайки старите крушки с нажежаема жичка. Те са  енергоспестяващи, екологични и предлагащи естествена светлина. Ето защо да ги изберете за осветлени на Вашия дом!
Добавена на: 24 август 2016 Разгледай
Как да се спасим от лятната жега у дома!
Лятото е слънчев и изпълнен с много положителни емоции сезон, но неотменно е съпроводен с високи температури и разбира се, жега! Ако искате да се спасите от нея, не е необходимо да влизате в „хладилника“, а просто да последвате нашите съвети как да направите дома си по-прохладен.
Добавена на: 13 юли 2016 Разгледай
Кули с променящи формата си сенници, реагиращи на слънчева светлина
Тези невероятни кули близнаци са офис сгради, намиращи се в Абу Даби и разполагат с уникална по рода си система за защита от слънцето. Вдъхновени от древноарабските архитектурни елементи, техните сенници ги защитават по изключително иновативен начин.
Добавена на: 01 март 2016 Разгледай
Вашият покрив може да генерира електричество!
Използването на слънчева енергия вече не е нещо ново, но развитието на тези технологии ни предлага все по-иновативни методи. Шведската компания Soltech Energy ни показва как покрива на нашата къща може да генерира електричество по стилен и модерен начин, без това да е за сметка на ефективността.
Добавена на: 01 февруари 2016 Разгледай
Kак да спестим от електроенергията у дома?
С всяка изминала година електроенергията, която използваме за битови нужди постепенно поскъпва, което оказва значително влияние върху семейния бюджет. Ето защо мнозина търсят начини кака да пестят от нея с цел по-малки месечни разходи. Това разбира се е възможно, стига да се възползвате от съветите, които сме ви приготвили.
Добавена на: 30 ноември 2015 Разгледай
Гипсокартонът и неговите предимства
Защо може да използваме гипсокартон във всяко едно помещение на дома? Какви са неговите предимства и до колко може да разчитаме на неговите свойства при изолация?
Добавена на: 04 октомври 2015 Разгледай
Защо да изолираме таваните у дома?
Важна стъпка при строежа или ремонта на едно жилище е топлоизолацията и звукоизолацията, която включва стени, прозорци, врати, покрив и разбира се всички тавани. Може би се питате защо да изолирате таваните? Ние ще ви дадем отговор!
Добавена на: 03 октомври 2015 Разгледай
Слънце и електричество – най-добрата комбинация!

Сигурно сте виждали слънчеви панели на покривите на къщи или офис сгради, но едва ли сте виждали слънчеви плочки? Така де, дори и да сте виждали, едва ли го знаете. Разберете какво представляват те и кака работят.

Добавена на: 12 септември 2015 Разгледай
Страница:
1