Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
Избор на плочки при ремонт на банята
Когато планираме ремонт на банята, освен избора на мивка, шкафове, огледала, душ или душ кабина, вана и други аксесоари, едни от най-честите въпроси пред нас е избора на плочки. Те са “лицето” на банята и съществена част за нейната практичност и интериор.
Добавена на: 10 февруари 2017 Разгледай
Предимства на ламинирания паркет
Планирате смяна на подовата настилка във вашия дом и сте се спрели на ламинирания паркет? Съотношението цена-качество, което ламината предлага го е превърнал във все по-предпочитан през последните години, но не само това го прави водещ в избора за подова настилка на дома. 
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Защо плочките се напукват и как да избегнем това?
Плочките са универсален избор за настилка и облицовка на много от помещенията у дома, като тяхното поставяне гарантира издръжливост, функционалност и дълъг живот. С течение на времето обаче, някои от тях могат да се напукат и дори начупят, което в никакъв случай не носи благоприятни последици.
Добавена на: 18 август 2016 Разгледай
Подови настилки за кухнята – предимства и недостатъци
Ремонтът в кухнята обикновено не се характеризира с лесни и бързи решения. При него изборът на всеки един елемент: плотове, шкафове, уреди, подови настилки, стенни облицовки и дори декоративни елементи трябва да се ръководи не само от външният вид, но и в съответствие с изискванията на това помещение. 
Добавена на: 07 юли 2016 Разгледай
10 начина да добавим цвят в интериора на банята
Неутралните цветове са едни от най-предпочитаните за интериора на банята, но това не означава че са най-подходящият избор. Въпреки, че на пръв поглед наличието на по-ярки или искрящи цветове в малко помещение като банята изглежда рисковано, то нещата стоят точно обратно! Предлагаме ви 10 начина, с които да добавите цвят в банята и тя да изглежда стилна и модерна.
Добавена на: 29 юни 2016 Разгледай
Паркет в кухнята – предимства и недостатъци!
Изборът на подходяща подова настилка за кухнята е едно доста сериозно решение, при което  трябва да се вземат под внимание неблагоприятните условия в това помещение, а именно температурните промени, високото механично натоварване, честото замърсяване и др. Паркетът е един добър избор за подовете в кухнята, а неговите предимства и недостатъци ще ви докажат това.
Добавена на: 22 юни 2016 Разгледай
Луксът на мраморните плочки у дома
Мраморът като строителен материал се използва от дълго време, а благодарение на своите изключителни качества той е станал широко използван и открояващ се сред останалите материали и до днес. Използването му в довършителните работи е високо приложимо, но когато е за подовете и стените у дома, неговите качества и външен вид  несъмнено са забележителни.
Добавена на: 06 април 2016 Разгледай
Художествен паркет – не просто подова настилка, а изкуство!
Художественият паркет или още познат като фигурален може да намерим в едни от най-красивите дворци и музей по целият свят, защото той не е просто подова настилка, а истинско произведение на изкуствата. Нека пренесем неговата неповторимост и красота в интериора на дома!
Добавена на: 16 март 2016 Разгледай
Защо коркът се смята за един от най-добрите материали?
Коркът, като естествена суровина притежава уникални характеристики, което го прави универсален при използването му за довършителни материали. На какво се дължат неговите изключителни качества и защо се смята за един от най-добрите материали?
Добавена на: 16 март 2016 Разгледай
Декоративен камък в интериора

Използването на декоративен камък в интериора на дома отдавна е престанало да бъде рядкост. Днес, той е предпочитан от много хора, поради положителните му качества като довършителен материал и декоративните възможности, задоволяващи всеки вкус.
Добавена на: 01 март 2016 Разгледай
Кожени плочки – иновативно въплъщение на традиционните форми
Ремонтът е един от начините, по който да осъществите и покажете своята индивидуалност. Свеж, приятен, оригинален, функционален, традиционен или модерен интериор? Всичко опира до вашето въображение и интересните материали, които ще използвате. Един от тях са кожените плочки - иновативно въплъщение на традиционните форми.
Добавена на: 23 февруари 2016 Разгледай
Комбиниране на подови настилки – плочки и ламинат
Комбинацията от различни видове подови настилки в едно помещение позволява да се създаде визуално зониране и увеличаване на пространството. Една от най-често използваните комбинации е тази между ламинат и плочки. Какви са предимствата от нея и как това съчетание да стане естетическо и функционално?
Добавена на: 22 февруари 2016 Разгледай
3D подове – ефектното подове покритие за дома
3D подовете набират все по-голяма популярност в интериора на дома. Те са модерни, ефектни и различни, а по-високата им цена, спрямо другите видове подови настилки, определено си заслужава от гледна точка на естетиката и оригиналния вид.
Добавена на: 08 февруари 2016 Разгледай
Ламинат на стената – творческо използване на подовата настилка
Необичайно решение, което си заслужава! Защо може да решите да използвате тази традиционна подова настилка по този нетрадиционен начин? Защото ламинатът е чудесен начин да създадете стилен фон в интериора у дома.
Добавена на: 20 януари 2016 Разгледай
EchoPanels - абсорбиращи звука панели, изработени от пластмасови бутилки
Подобряването на звукоизолацията в една стая не означава, че трябва да направите компромис с нейния вид. Това ни показват създателите на абсорбиращите звука панели EchoPanels, които позволяват да имате едновременно комфортен, стилен и екологичен интериор.
Добавена на: 11 януари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3