Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Защо да изберем PVC дограма?
Едно от главните места, които трябва да вземем под внимание при изолацията на дома са прозорците. PVC дограмата се отличава с много предимства, които я правят особено подходяща за всеки дом и всеки сезон. Лесна за поддръжка, с изключителни изолационни качества и на добри цени. Разберете защо PVC дограмата е добър и практичен избор за вашия дом.
Добавена на: 20 септември 2016 Разгледай
Японски щори – модно решение за прозорците у дома
Японският стил се характеризира със силно изразен минимализъм, който отразява съвършената простота и спокойствие, присъщо на домовете в източните култури. Тази характерност се проявява и в дизайна на японските щори, които стават все по-популярни в съвременния интериор.
Добавена на: 29 февруари 2016 Разгледай
Витражите отново на мода!
Витражът е може би единствения декоративен елемент, който е способен само с естественото си присъствие да ни очарова със своята елегантност и изтънченост. За тези от вас, които са в крак с времето, не е тайна, че витражите отдавна не са присъщи само за класическият стил. Те са изцяло в синхрон с модерния интериорния дизайн и продължават да набират популярност.
Добавена на: 09 февруари 2016 Разгледай
Френски прозорци – красиви, модерни и луксозни
Просторна стая изпълнена със светлина – мечтата на всеки собственик на къща или апартамент. Така може да опишем френските прозорци. Те осигуряват изобилие от светлина и визуално разширяват пространството.
Добавена на: 22 януари 2016 Разгледай
Щори – плюсове и минуси
Щорите все по-често се използват в домашният интериор. По рано те са използвани масово в офиси и промишлени помещения, поради факта, че не са били с привлекателен дизайн и в допълнение са били обемисти и тромави. Сега обаче, те имат място и в дома.
Добавена на: 04 декември 2015 Разгледай
Подценяваме ли дървената дограма?
Концепцията за ремонт при много хора се свързва основно с пребоядисване, ламинат и разбира се смяна на старата дограма. Всеобщото схващане е, че най-добрият вариант е PVC дограмата. Но дали това е така?
Добавена на: 01 декември 2015 Разгледай
Прозорец, който ще промени малките апартаменти!


Малките апартаменти винаги са страдали от липса на светлина или са били лишавани от балкони. Този дизайнер обаче има решение!
Добавена на: 02 ноември 2015 Разгледай
4 причини да инсталирате външни ролетни щори
Функционални, устойчиви, лесни за поддържане и подхождащи на всяка фасада, външните ролетни щори са избор на все повече хора. Ние ви даваме 4 добри причини, защо и вие да ги изберете.
Добавена на: 10 октомври 2015 Разгледай
Страница:
1