Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
Защо да изберем външната топлоизолация?
Външната топлоизолация през последните години става все по-предпочитана за подобряване на домашния комфорт и същевременно намаляване на семейните разходи.  Тя е ефикасен метод, с които да запазим в нашия дом топлината през зимата и прохладата през лятото.
Добавена на: 18 октомври 2016 Разгледай
Купуване и съхраняване на строителни материали
Предстои ви ремонт! Нямате излишни средства за наемане на професионалист, който да осигури всички нужни материали или просто искате сами да ги закупите. Нашите съвети идват на помощ.
Добавена на: 11 ноември 2015 Разгледай
Как да открием проблеми в хидроизолацията на покрива?
Професионалните строители никога няма да ви кажат да спрете с постоянната поддръжката на покрива. Той е от съществено значение за вашия дом, а грижите за него са много важни и при наличие на проблеми с хидроизолацията може да се стигне до сериозни щети. Разберете как да откриете такива проблеми на време и на какво се дължат те.
Добавена на: 26 октомври 2015 Разгледай
Защо да изолираме таваните у дома?
Важна стъпка при строежа или ремонта на едно жилище е топлоизолацията и звукоизолацията, която включва стени, прозорци, врати, покрив и разбира се всички тавани. Може би се питате защо да изолирате таваните? Ние ще ви дадем отговор!
Добавена на: 03 октомври 2015 Разгледай
Страница:
1