Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Да бъдем запомнени с трапезарията

Всяка уважаваща себе си домакиня, влага сърцето и душата си при всяко посрещане на гости. Някъде на запад казват, че ако трапезарията е перфектна, то и домакинята е такава. Да превърнете трапезарията в произведение на изкуството не е толкова трудно.

Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Кухнята е сърцето на дома
Често сме чували хората да казват именно това и някак си ние вярваме, че е истина. Без значение дали е малка или голяма, кухнята е център на нашият дом, като нейното разположението и функционалност са ключови. Това е мястото, където приготвяме нашата храна - гориво за телата, мислите, приятелите и семействата по целия свят. 
Добавена на: 28 ноември 2016 Разгледай
Великолепна къща на повече от 300 години

Тази къща, намираща се на брега на Корнуол, Англия е построена през далечната 1680г., и макар външният и вид да не е толкова очарователен, то всичко вътре би ви запленило.
Добавена на: 26 ноември 2016 Разгледай
Усвояване на балконите в апартамента?
В стандартните апартаменти често явление е усвояването на балконите към кухнята или всекидневната, за увеличаване на използваемото жилищно пространство. Не винаги обаче неговото оформление може да бъде достатъчно удобно и поради тази причина днес ще говорим за случаите, в които е добре правилно да помислим за проектирането и използването на усвоения към кухнята или всекидневната балкон.
Добавена на: 25 ноември 2016 Разгледай
Радиатори за централно отопление
Радиаторите безспорно са важен компонент в системата за централно отопление. Днес може да избирате от различни модели радиатори, но за да избегнете грешка при покупката им и да изберете на-подходящите за вашия дом е добре да се запознаете с основните характеристики на всеки един.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
4 начина, с които да внесем светлина в дома
Всички сме влизали в стая, от която нямаме желание да излезем. Атмосферата на такива места е завладяваща, излъчваща комфорт и топлина. Освен основната си функция, а именно светлина, осветлението придава на помещенията индивидуалност като превръщаме безинтересното в интересно. Няколко начина, с които да се „осветлите“ по въпроса.
Добавена на: 21 ноември 2016 Разгледай
Как да превърнем малката кухня в просторна и удобна?
Мечтата на почти всяка домакиня е голяма, просторна и удобна кухня, но не винаги помещението, което сме отредили за кухня у дома е такова каквото ни е се иска. Естествено, това не трябва да ни разочарова, защото дори и малката кухня може да се превърне в идеалната за нас. Необходимо е да предвидите наличното пространство, да изберете правилните мебели и да вложите доза креативност.
Добавена на: 16 ноември 2016 Разгледай
Печка на дърва или пелети. Какво да изберем?
Предвид покачващите се цени за електроенергия през последните години, все повече хора се замислят за алтернативно отоплени. Тук идва ред на печките на дърва и тези на пелети. За вас остава да определите, коя е подходяща за вашия дом.
Добавена на: 30 октомври 2016 Разгледай
Мивките за баня и тяхното невероятно разнообразие
Мивките са неизменна част от всяка баня и въпреки, че на пръв поглед те са нещо стандартно, тяхното огромно разнообразие ни предлага индивидуалност и неограничен избор. Когато правим избора при мивка за банята е добре да имаме предвид нейния вид, размер и материал, от които е направена.
Добавена на: 29 октомври 2016 Разгледай
Най-невероятните камини, които някога сте виждали
Камината променя атмосферата на една стая така, както нищо друго. С нея всичко има завършен вид и особено, когато тя е не просто уред за отопление. Камината може да бъде нещо повече! И ако стандартните форма и дизайн не са по вашия вкус, то със сигурност тази колекция ще ви вдъхнови.
Добавена на: 27 октомври 2016 Разгледай
Естествени материали и минималистичен дизайн

Поразително ярък интериор, който изглежда топъл и приветлив, вместо скучен и еднообразен. Минималистичен дом, в който белият цвят и естествени материали властват, а обстановката е повече от интересна!
Добавена на: 26 октомври 2016 Разгледай
Уютен и топъл семеен апартамент, без компромис в дизайна
Името на това невероятно семейно жилище е “Апартамент Z”, а неговият дизайн е дело на KiwiStudio. То се намира в Букурещ, Румъния и се състои от 3 спални, голям хол с трапезария, кухненски бокс и две бани. Основната цел на дизайнерите е била осигуряването на достатъчно пространство, което не само да бъде функционално, удобно и уютно, но и да не прави компромис с интериорния дизайн.
Добавена на: 23 октомври 2016 Разгледай
Съвети при ремонта на покрив
Всяка сграда им нужда от поддръжка, за да бъде не само практична и в добро състояние, но и да осигури на нейните обитатели максимален комфорт. Ремонтите са неизменна част, при която рано или късно идва ред на покрива. Неговият ремонт може да бъде повече или по-малко ефективен, в зависимост от това как и с какви материали ще бъде изпълнен.
Добавена на: 22 октомври 2016 Разгледай
Холната маса - дизайн и комфорт за всяка всекидневна!
Един от най-лесните и изпитани начини за обновяване на интериора у дома е масата за кафе или както много от нас обичат да я наричат – холната маса. Със закупуването на нова, бързо може да смените стила на една стая, без дълги ремонти и сложни промени. 
Добавена на: 19 октомври 2016 Разгледай
Защо да изберем външната топлоизолация?
Външната топлоизолация през последните години става все по-предпочитана за подобряване на домашния комфорт и същевременно намаляване на семейните разходи.  Тя е ефикасен метод, с които да запазим в нашия дом топлината през зимата и прохладата през лятото.
Добавена на: 18 октомври 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26