Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Неповторимо имение в средиземноморски стил
Разположено в един от живописните квартали на крайбрежният град Санта Барбара в Калифорния, САЩ това имение ще ви плени с естествената си красота. Неговата архитектура и интериорен дизайн са уловили духа на Средиземноморието, който се вписва по-необикновен начин със заобикалящата го природа.
Добавена на: 06 април 2016 Разгледай
Луксът на мраморните плочки у дома
Мраморът като строителен материал се използва от дълго време, а благодарение на своите изключителни качества той е станал широко използван и открояващ се сред останалите материали и до днес. Използването му в довършителните работи е високо приложимо, но когато е за подовете и стените у дома, неговите качества и външен вид  несъмнено са забележителни.
Добавена на: 06 април 2016 Разгледай
Кухненски остров – функционалност, практичност и стил!
Кухненският остров е едновременно стилно и практично решение не само за по-големите кухни, но и за тези с по-ограничено пространство. Освен, че предлага допълнително място за работа и съхранение на кухненските прибори и уреди, той успешно може да играе ролята на бар и дори маса за хранене.
Добавена на: 06 април 2016 Разгледай
Съвременните трапезни маси – разнообразие и стил

Фактът, че трапезната маса отдаван играе важна роля в ежедневието на човека ясно се вижда, съдейки по съвременният начин на живот. Като основна мебел, тя е не просто прищявка, а истински необходима и полезна част от всеки дом. 
Добавена на: 05 април 2016 Разгледай
Монолитна архитектура и отличителен интериор
Въпреки, че на пръв поглед тази къща изглежда с монолитна и внушителна архитектура, след като прекрачите прага ѝ тя ще разкрие другата си страна. Изобилие от прозорци, просторни отворени пространства и широк двор с басейн.
Добавена на: 04 април 2016 Разгледай
Невероятен дом, който е едновременно старинен и модерен?
Тази старинна къща се намира в специална зона в Сидни, Австралия, където всички сгради са защитени, а всяко изменение, преустройване или дострояване трябва да не нарушава по никакъв начин тяхната цялост и оригинален вид. Попаднали в неловка ситуация, нейните собственици успяват да направят почти невъзможното, като едновременно я запазват и променят до неузнаваемост.
Добавена на: 04 април 2016 Разгледай
35 светли и стилни идеи за всекидневна в скандинавски стил
Цветовите палитри в скандинавския интериор са леки и светли с доминиращо бяло, обикновено в комбинация с черно и светли нюанси на сиво и синьо. Характерно за него е използването и на естествени материали и по-специално дърво, най-вече за подовете и таваните. Среща се и добавяне на един или два по-ярки цвята в интериора, които да създадат приятни, но ненатрапчиви акценти.
Добавена на: 04 април 2016 Разгледай
Средиземноморска вила с бохемски привкус
Еклектичният дизайн на тази очарователна средиземноморска вила съчетава в себе си елементи на модерния, индустриален, селски и класически стил, всички обединени в невероятно красив баланс. Изцяло каменната фасада създава връзка между къщата и природата отвън. Нейното продължение отвътре обаче, създават неповторима бохемска атмосфера.
Добавена на: 01 април 2016 Разгледай
Зашеметяващи къщи в стил Тюдор

Вдъхновени от средновековието, тези невероятни къщи в стил Тюдор притежават красотата на европейската архитектура и духа на отминалите епохи. За да добиете цялостна представа за тяхната зашеметяваща красота се потопете в тази галерия на Тюдорския стил.
Добавена на: 01 април 2016 Разгледай
Ъглова мивка в кухнята
Мивката е един от най-важните обекти в кухнята без значение дали е голяма, малка, модерна или класическа. Тя е най-използвана и освен изпълняване на основната си функция, трябва да бъде практична и с добър естетичен вид. В кухните с по-малки размери, необичайно оформление или с компактни мебели е важно ефективното използване на наличното пространство. 
Добавена на: 31 март 2016 Разгледай
„Динамичен“ апартамент в промишлен стил
В интериора на повечето градски апартаменти съществува непринудена динамичност, а този апартамент, намираш се в Ню Йорк е поредният пример за това. Неговият промишлен стил е изпълнен с духа на градската среда, подплатен от тонизиращи контрасти, много светлина и индустриален характер.
Добавена на: 28 март 2016 Разгледай
Малък семеен дом, пропит с природен чар
Проектирането и изграждането на къща сред природата винаги е било предизвикателство за дизайнери и архитекти. Подобен дом трябва да „комуникира“ със заобикалящата го естествена среда чрез вида си и използваните за построяване материали и не само. Всички тези усиля трябва да водят до ненатрапчивост и постоянна връзка на дома и неговите собственици с природата.
Добавена на: 28 март 2016 Разгледай
Огледала в интериора на дома
Днес във всяка стая от дома имаме възможност да използваме огледа с всевъзможен дизайн, размер и разположение. С това разнообразие от декоративни изпълнения, огледалата са в състояние коренно да променят облика на едно помещение и то без усилия.
Добавена на: 28 март 2016 Разгледай
Невероятни къщи с „тетрис“ архитектура
Архитектурните стилове се променят и развиват с течение на времето и естествено това, което е било на мода в миналото сега се счита за ретро. Дизайнерите и архитектите проектирали тези къщи ни показват невероятен „тетрис“ стил, в който къщите сякаш оживяват!
Добавена на: 23 март 2016 Разгледай
20 перфектни цветови комбинации, които ще направят дома ви великолепен
Перфектния дизайн на дома започва с избора на цветове за стените, мебелите и декорациите, а тяхното правилно подбиране и комбиниране е ключът към създаването на хармоничен и стилен интериор. Всеки великолепен дом се гради на добрия балансиран – намерете вашия с тези 20 идеални цветови комбинации.
Добавена на: 23 март 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26