Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Спалня в стил Арт Деко: лукс и комфорт
Изисканият и луксозен стил Арт Деко е възникнал в Европа в следствие на богатият живот на елита в обществото. Днес той е също толкова ексклузивен и не понася компромиси относно декора. В него изкуството се слива с класическите форми, а разнообразието от необичайни дизайнерски идеи го правят неповторим.
Добавена на: 23 март 2016 Разгледай
Хибридна къща смесващата модерна и традиционна архитектура
Мястото, където ще се строи една сграда, определя нейните характеристики и  архитектура. Какво става обаче, когато визията за дом не съвпада със заобикалящите елементи. Тогава архитектите използват своята креативност така, че да постигнат перфектния баланс.
Добавена на: 22 март 2016 Разгледай
10 лесни, но брилянти начина да направите дома си по-уютен
Понякога само една малка подробност може да промени целия интериор на една стая, за да създадете уникална атмосфера у дома. Вдъхновете се от тези 10 брилянтни идеи, с които ще дадете на вашия дом индивидуалност и чар.
Добавена на: 22 март 2016 Разгледай
Къща обвита в стомана

Необходимо ли е изглед на една къща да бъде задължително към улицата и съседните домове? Не! Собствениците на тази къща са предпочели предната и странични фасади на техния дом да бъдат обвити в стомана и то с доста изненадващ ефект.
Добавена на: 16 март 2016 Разгледай
Защо коркът се смята за един от най-добрите материали?
Коркът, като естествена суровина притежава уникални характеристики, което го прави универсален при използването му за довършителни материали. На какво се дължат неговите изключителни качества и защо се смята за един от най-добрите материали?
Добавена на: 16 март 2016 Разгледай
Художествен паркет – не просто подова настилка, а изкуство!
Художественият паркет или още познат като фигурален може да намерим в едни от най-красивите дворци и музей по целият свят, защото той не е просто подова настилка, а истинско произведение на изкуствата. Нека пренесем неговата неповторимост и красота в интериора на дома!
Добавена на: 16 март 2016 Разгледай
Ярки ретро мебели в интериора
Напоследък употребата  на винтидж елементи в интериора на дома става много популярна. Това може би се дължи на тяхната колоритност и способност да привличат вниманието. Как да се възползвате от тази тенденция? Създайте модерен дизайн с акцентиращи ретро мебелите като използвате цветове!
Добавена на: 15 март 2016 Разгледай
20 невероятни цветови комбинации за спалнята
Изборът на оптималната цветова комбинации е първото нещо, което трябва да направите, когато става въпрос за ремонт и обзавеждане на спалнята. Важно е да се уверите, че сте намерили перфектните тонове и тяхното правилно съчетание, което да направи спалнята стилна, модерна и хармонична. Предлагаме ви 20 невероятни комбинации от които да почерпите вдъхновение.
Добавена на: 15 март 2016 Разгледай
Когато архитектурата и научната фантастика се срещнат!

Тази несъмнено отличаваща се къща е чисто архитектурно изявление в чест на научната фантастика. Построена в Исландия, с разгърната площ от 670 кв. м. тя изумява с нестандартните форми, преливащи една в друга и дори ще ви накара да се запитате: да не би да съм на Марс? Вижте я!
Добавена на: 15 март 2016 Разгледай
Правила при избора на завеси в интериора
Една от най-често срещаните ситуации по време на всеки ремонт е правилният избор на аксесоари, декорации и всички останали подробности свързани с интериора. Крайната цел разбира се е създаване на перфектният външен вид. Ще бъде ли той завършен обаче, ако не сме избрали подходящи завеси? За техният избор на помощ идват няколко лесни съвета.
Добавена на: 14 март 2016 Разгледай
Топ 5 грешки при проектирането на кухня
Създаването на красива, добре оборудвана и удобна кухня изисква усилия, време и пари, но въпреки това не винаги крайният резултата е това, което сме си представяли. Ето защо е добре да обърнете внимание на всеки един детайл: материали, мебели, оборудване и всичко свързано с тяхната експлоатация. За да бъдете доволни от вашата кухня, не правете тези основни грешки при проектирането ѝ!
Добавена на: 14 март 2016 Разгледай
Оригами саксия, която расте заедно с вашето растение
Иновативна саксия, вдъхновена от японското изкуство оригами, която расте заедно с вашето растение, разширявайки се достатъчно за да побере повече почва и разбира се по-големите корени. Този проект, дело на лондонското студио Ayaskan има за цел да направи обикновената саксия за цветя по-адаптивна и устойчива от всякога.
Добавена на: 11 март 2016 Разгледай
Удивителен кухненски остров с огромен аквариум
Холандският дизайнер Робърт Коленик, който се фокусира в създаването на висок клас дизайнерски интериорни решения, е автора на този забележителен кухненски остров. Той има плот и всичко необходимо (мивка, шкафове и котлони), но неговата основа е огромен аквариум, който умопомрачава с вида си.
Добавена на: 10 март 2016 Разгледай
Модулни дивани - комбинация от функционалност и естетика

Модулните дивани са чудесно решение за тези, които не обичат еднообразието. Те добавят оригиналност кът всеки интериор и дават възможност за персонализиране според желанията и съответно дизайна на помещението.
Добавена на: 10 март 2016 Разгледай
Плъзгащи интериорни врати – практично решение за модерния дом
Плъзгащите врати са привнесени в Европа от азиатските страни, и по специално от Япония и Китай, където такива конструкции се използват от древни времена. Те са практични, удобни и красиви, а тяхното монтиране спестява пространство и материал. Днес разнообразието и ергономичната, която предлагат са довели до появата им в интериора на редица домове по целият свят.
Добавена на: 10 март 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26