Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Грандиозна къща построена сред нищото
Проектирането и построяването на дом в средата на нищото може да бъде също толкова вълнуващо и перспективно начинание, колкото и всяко останало. Предизвикателството да го направиш обаче може да донесе грандиозни резултати, а пример за това е тази забележителна къща.
Добавена на: 09 март 2016 Разгледай
Австралийска идилия с ретро привкус
Представете си дом с вътрешен дизайн, в който всичко е спокойствие и уют. Тази австралийска къща е олицетворение на безкрайната идилия, въпреки всички странности използвани от интериорния ѝ стилист Lyn Gardener.
Добавена на: 09 март 2016 Разгледай
Луксозен апартамент с еклектичен характер
Престъпете в света на съвременния лукс с този забележителен апартамент, намиращ се в Киев. Еклектичният интериор създаден от дизайнерското студио Pfayfer & Fradina изненадва не само с комбинацията между модерен и класически стил, но и с различните елементи, който си играят със сетивата.
Добавена на: 09 март 2016 Разгледай
Опънати тавани в банята
По отношение на необходимите довършителните материали, банята държи първото място по агресивност – висока влажност на въздуха, не винаги достатъчна вентилация, температурни крайности, директно излагане на пара и влага и т.н. Опънатите тавани имат всички необходими качества, за да се справят с тези фактори.
Добавена на: 08 март 2016 Разгледай
Шикозен мезонет с интериор, достоен за кралски особи

Добре дошли в разкошът на този невероятен апартамент! Той включва някои доста шикозни, но и стилни интериорни решения, който ще впечатлят дори и кралски особи.
Добавена на: 07 март 2016 Разгледай
Да изберем подходящи настолни лампи
В един свят, управляван предимно от абажури, полилеи и всякакъв тип висящи и вградени осветителни тела, настолните лампи все още успяват да намерят място. Не подценявайте тяхната стойност, а направите правилния избор, за да постигнете необходимото осветление, симетрия и красота във вашия дом.
Добавена на: 07 март 2016 Разгледай
Апартамент с изключителен баланс между модерен и рустик стил

Този прекрасен апартамент е разположен на последния етаж от стара четири етажна сграда в София и ще ви заплени с невероятния баланс между модерен и рустик стил в интериор си.
Добавена на: 01 март 2016 Разгледай
Кули с променящи формата си сенници, реагиращи на слънчева светлина
Тези невероятни кули близнаци са офис сгради, намиращи се в Абу Даби и разполагат с уникална по рода си система за защита от слънцето. Вдъхновени от древноарабските архитектурни елементи, техните сенници ги защитават по изключително иновативен начин.
Добавена на: 01 март 2016 Разгледай
Замъкът на езерото Тахо

Когато чуем думата замък, повечето от нас си представят мащабна конструкция, изградена от камък с величествена архитектура от вече отминали времена. Е, не винаги нещата са такива, каквито изглеждат!
Добавена на: 01 март 2016 Разгледай
Вити стълби: красиви и практични
Витата стълба заема специално място във всяко жилище, в което се намира, не само поради пространството което спестява, но и поради особения си чар. Тя може да бъде в класически стил, в минималистичен или модерен вид или в стил, отразяваща определена епоха.
Добавена на: 01 март 2016 Разгледай
Декоративен камък в интериора

Използването на декоративен камък в интериора на дома отдавна е престанало да бъде рядкост. Днес, той е предпочитан от много хора, поради положителните му качества като довършителен материал и декоративните възможности, задоволяващи всеки вкус.
Добавена на: 01 март 2016 Разгледай
25 очарователни идеи за малката тераса
В съвременните жилища, терасата може да бъде нещо повече от допълнително пространство, особено когато всеки квадратен сантиметър има значение. Тя е единственото открито място на нашия дом, в което да се насладим на малко свеж въздух или да обособим като специално място за отмора.
Добавена на: 29 февруари 2016 Разгледай
Японски щори – модно решение за прозорците у дома
Японският стил се характеризира със силно изразен минимализъм, който отразява съвършената простота и спокойствие, присъщо на домовете в източните култури. Тази характерност се проявява и в дизайна на японските щори, които стават все по-популярни в съвременния интериор.
Добавена на: 29 февруари 2016 Разгледай
Изоставена фермерска къща превърната в модерен семеен дом

След като е била изоставена и недокосната през последните 50 години, тази фермерска къща е “спасена” за да бъде трансформирана в уютен семеен дом. Проектът е осъществен в Астура, Испания и е завършен през 2015г.
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
1100 кв. м. скулптурно произведение на архитектурата
Разположен в полите на природен резерват в Йоханесбург, този изумителен дом наречен Kloof Road House е най-новият проект на Nico van der Meulen Architects и задължително трябва да го видите!
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26