Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Смайващи дървени мебели

Корейският художник Jae-Hyo Lee - майстор на манипулациите, е създател на тези уникални мебели, които спокойно могат да се нарекат произведения на изкуството.
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
Черно-бял апартамент със закачливи акценти
Френската дизайнерка Сара Лавионе обича да внася закачливи цветни акценти в черно белите интериори. Наскоро проектирания от нея шикозен парижки апартамент ни показва точно този характер, с който всяка част от вътрешния дизайн е изпълнена с грабващи окото елементи.
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
Нетрадиционна къща с асиметричен план

Тази къща е всичко друго, но не и типичен дом със стандартна архитектура. Всичко в него е асиметрично и ако си мислите че само фасадата ще ви изненада, не прибързвайте със заключенията.
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
Плотове от стеатит – нови възможности за модернизиране на кухнята
Малцина знаят или са чували за кухненски плотове от стеатит, как са направени и по какво се различават от гранитните. Те са в състояние освен да обновят интериора на кухнята до нов и модерен вид, да бъдат удобни и лесни са експлоатация. Нека видим!
Добавена на: 26 февруари 2016 Разгледай
Вани - произведения на изкуството!
Често в една баня най-голяма част от вниманието си отделяме на функционалността, пренебрегвайки външния вид. Важно е всичко да бъде лесно и удобно за употреба и естествено, да се побира в наличното пространство. Въпреки това, италиански дизайнери ни показват как ваните са в състояние освен функционални, да се превърнат и в достоен декоративен елемент на една баня.
Добавена на: 25 февруари 2016 Разгледай
10 невероятни комбинации от цветове за всекидневната
Всеки ремонт представлява сложна дилема от поредица решения, които трябва да вземете. Един от най-сложните въпроси обаче си остават цветовете, не само за стените и таваните, но и за всички мебели, аксесоари и декорации. Почерпете вдъхновение за следващия ремонт на трапезарията с помощта на тези интериорни комбинации, предлагани от професионални дизайнери.
Добавена на: 25 февруари 2016 Разгледай
Екологичен дом, използващ пасивни слънчеви техники
Модерен дом с екологичен дизайн, който минимизира въздействието върху околната среда с пасивни слънчеви техники. Разположен в гориста местност, той е проектиран така, че да сведе до минимум използването на изкуствено осветление и допълнително отопление.
Добавена на: 25 февруари 2016 Разгледай
Биобетон, който сам запълва пукнатините си!
Въпреки, че бетонът се смята за един от най-здравите и трайни строителни материали, винаги има място за неговото подобрение. Екип от учени представя бетонът на бъдещето, който може сам да се регенерира с помощта на специални бактерии.
Добавена на: 25 февруари 2016 Разгледай
Как да оборудваме малката кухня
Ако винаги сте мечтали за голяма и просторна кухня, но всичко с което разполагате са няколко квадратни метра, тази статия е за вас. Разберете как да превърнете с доза въображение и подходящи технически трикове малката кухня в удобно, красиво и функционално място.
Добавена на: 24 февруари 2016 Разгледай
Креативни саксии за цветя, които няма да намерите в никой магазин
Пролетта е почти на прага, а с нея идва времето да помислим за градината. Това е може би нещо обикновено на пръв поглед, но ако подходите креативно към него,  ще бъдете изненадани. Ако искате вашата градина да бъде не просто красива, но оригинална и уникална почерпете вдъхновение от тези идеи за творчески саксии, който гарантирано няма да намерите в никой магазин.
Добавена на: 23 февруари 2016 Разгледай
Кожени плочки – иновативно въплъщение на традиционните форми
Ремонтът е един от начините, по който да осъществите и покажете своята индивидуалност. Свеж, приятен, оригинален, функционален, традиционен или модерен интериор? Всичко опира до вашето въображение и интересните материали, които ще използвате. Един от тях са кожените плочки - иновативно въплъщение на традиционните форми.
Добавена на: 23 февруари 2016 Разгледай
Комбиниране на подови настилки – плочки и ламинат
Комбинацията от различни видове подови настилки в едно помещение позволява да се създаде визуално зониране и увеличаване на пространството. Една от най-често използваните комбинации е тази между ламинат и плочки. Какви са предимствата от нея и как това съчетание да стане естетическо и функционално?
Добавена на: 22 февруари 2016 Разгледай
10 брилянти идеи за малката баня
Дори и най-малката баня може да бъде превърната в уютна и функционална част от вашия дом. За да постигнете това ви е необходим подходящ дизайн и практическо използване на наличното пространство. Ние ще ви помогнем с тези 10 успешни примера за оптимално организиране на малката баня.
Добавена на: 22 февруари 2016 Разгледай
Rebel Walls – различните фототапети за всеки дом!
Какво в дома може да подчертае най-ярко вашата индивидуалност, демонстрирайки предпочитанията и концепцията ви за живот. Да, точно така – стените! Те заемат най-голяма част от едно жилище и са необятно платно което може да запълните с уникалните фототапети на Rebel Walls.
Добавена на: 19 февруари 2016 Разгледай
Семпъл и уютен тавански апартамент
Изобилието от естествена светлина, семплият дизайн и закачливите цветни акценти правят този лондонски апартамент уютно жилище. Таванското помещение, в което е разположен е умело усвоено, а крайният резултат е огромна светла всекидневна с кухня и трапезария, просторна спалня и класическа баня.
Добавена на: 19 февруари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26