Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Стара фермерска къща претворена в модерен дом

В миналото, тази фермерска къща е била далеч от понятия като , просторна, светла и създаваща комфортна обстановка. Благодарение на съвременните дизайнерите, днес тя се радва на идеална хармония между старите си корени и модерното виждане.
Добавена на: 19 февруари 2016 Разгледай
Оригинални стенни рафтове
Въпреки своята простота, стенните рафтове са важен елемент във всеки дом поради двойната функция която заемат – практична и декоративна. Много неща могат да бъдат съхранявани върху тях – книги, списания, сувенири, декорации, снимки и т.н.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за старите вещи
С течение на времето, дори и най-любимите ни вещи се захабяват, стават ненужни или просто ни омръзват. Не бързайте да се разделяте с тях! Всъщност, с малко въображение и доза труд може да им вдъхнете нов живот. Освежете интериора и да дадете нов поглед на познатите неща с тези страхотни идеи.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Къща амфибия – дом, който ще преживее всяко наводнение
По време на дъждовните сезони, много от къщите построени в близост до водни басейни са изложени на реалната опасност от наводнение. Решението на този проблем е намерено от британски архитекти, реализирали първата къща амфибия във Великобритания. Техният уникален дизайн е в състояние да издържи на всеки „потоп“ и то с помощта на водата.
Добавена на: 18 февруари 2016 Разгледай
Ултрамодерен дом с екстравагантна архитектура
Един от най-екстравагантните домове, които някога сте виждали и то на световна класа. Луксозен и ултрамодерен, този имот се намира в Майорка и се отличава със смайващи конструкции, изненадващи форми и нестандартни архитектурни решения.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Уютен апартамент със скандинавски привкус

Прекрасен, светъл и отличаващ се. Апартамент с модерен вид, вдъхновен от скандинавския интериорен дизайн.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Адаптивен проект превърнал стар чифлик в модерен офис и дом
Как да съчетаем старото и ново обединявайки работата с дома. Този адаптивен проект, намиращ се в историческия център на Базел, Швейцария ни показва обновяването на стар чифлик във фирмен офис и семеен дом.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Алпийска вила с изключителна архитектура
Издигната на 1200 метра над морското равнище в италианската провинция Бреша, тази алпийска вила предлага зашеметяваща гледка. Всяка точка от нейната архитектура и интериор предлагат визуална връзка с естествения пейзаж.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Да изберем цвета на стаите според Фън Шуй
За пълна хармония у дома, се доверете на правилните цветовете за всяка стая според Фън Шуй. Те трябва да се избират така, че главен фактор, по който да се водите да е изложението и предназначението на стаята и разбира се, вашият характер.
Добавена на: 17 февруари 2016 Разгледай
Селска къща от 19 век. превърната в луксозен имот
Обновяването на тази стара селска къща е превърнало не само нея, но и целият имот в луксозно място с историческо минало. Традиционно строителство от отминали времена в перфектно съчетание с модерен начин на живот.
Добавена на: 16 февруари 2016 Разгледай
Хармония у дома - цветовете според Фън Шуй
Отдавна е известно, че цветовете оказват влияние не само върху емоционалното състояние на човека, но и върху атмосферата на всеки дом. Според Фън Шуй използването на правилните цветове ще помогне за подобряване на живота ви и ще послужи като мощно средство за хармония у дома.
Добавена на: 16 февруари 2016 Разгледай
Тухлената зидария на показ!
Всеки има своя собствена представа за това кое е красиво и стилно, но тухлената зидария винаги привлича вниманието. За разлика от стандартните и скучни мазилки, тя е харизматична и перфектно се адаптира към всяка обстановка.
Добавена на: 16 февруари 2016 Разгледай
Малко жилище с големи изненади
Не е лесна задача да създадеш атрактивно жилище в ограничено пространство, още повече когато то трябва да отговаря адекватно според нуждите на неговите собственици. Ето как този апартамент в Киев съчетава всичко това и то с невероятен подход.
Добавена на: 15 февруари 2016 Разгледай
20 необикновени къщи на необикновени места
За някои хора, да построиш сам своя дом на място, където ти искаш, е най-голямата мечта. За да го постигнат обаче, те знаят, че могат да направят всичко, което искат. Тези необикновени къщи, построени от собствениците си на още по-необикновени места доказват това!
Добавена на: 12 февруари 2016 Разгледай
Дом, в който ще полетите сред природата
Следваща стръмния каменен наклон и в хармония със заобикалящата среда, архитектурата на тази къща е съобразена не само с естествения терен, но и така конструирана, че всяка отделно помещение да дава усещането за полет.
Добавена на: 12 февруари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26