Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Бетон и стъкло, комбинирани в нестандартни форми
Бетон и стъкло, комбинирани в нестандартни форми – това е най-краткия начин, по който може да опишем тази нестандартна къща. А що се касае за идеята, вдъхновила нейния архитект това е необузданата жизненост на водата в една река, която къщата се стреми да отрази. Или поне така казва той.
Добавена на: 11 февруари 2016 Разгледай
Коркова настилка за подовете у дома

Сила и издръжливост, функционалност и комфорт, естествена красота и уникална структура. Ето защо корковите подове създават топла и уютна атмосферата у дома.
Добавена на: 11 февруари 2016 Разгледай
Модерен апартамент вдъхновен от средата на миналия век
Този апартамент улавя красотата на интериорния дизайн от средата на миналия век и я претворява по напълно нов начин. Комбинация между изчистени линии, функционалност и стил, в смесица от стари и нови тенденции, преплетени с геометрични мотиви.
Добавена на: 11 февруари 2016 Разгледай
Зониране на пространствата у дома
Всеки дом трябва да бъде обособен така, че неговите собственици да се чувстват удобно и комфортно. Днес има много предложения за дизайн и подредба на всички части от едно жилище, но едно от най-използваните е зонирането на пространствата. То решава редица функционални и естетични проблеми и създава невероятни домове.
Добавена на: 11 февруари 2016 Разгледай
Невероятни компактни къщи
Поради каква причина бихте живели в малка къща? Липсата на достатъчно пари за по-голяма или проблеми с намирането на подходящо място? Това е без значение за тези хора и техните компактни домове, чиято площ е дори е по-малка от една стандартна стая. Въпреки това те са щастливи в домовете, които притежават. Вижте ги!
Добавена на: 10 февруари 2016 Разгледай
Свежи идеи за работното място у дома
Работното място, неговото местоположение, организиране и дизайн трябва да създават спокойна атмосфера и работно настроение. Там не трябва да  има излишни или разсейващи елементи, а напротив такива, който създават предразполагаща обстановка.
Добавена на: 09 февруари 2016 Разгледай
Витражите отново на мода!
Витражът е може би единствения декоративен елемент, който е способен само с естественото си присъствие да ни очарова със своята елегантност и изтънченост. За тези от вас, които са в крак с времето, не е тайна, че витражите отдавна не са присъщи само за класическият стил. Те са изцяло в синхрон с модерния интериорния дизайн и продължават да набират популярност.
Добавена на: 09 февруари 2016 Разгледай
Възможно ли е да превърнем гараж в семеен дом?
Амстердам, промишлена зона в близост до пристанищните докове е мястото на гараж, който благодарение на „магическата пръчка“ на дизайнерите от Studio Appelo се превръща в невероятно жилище, което с гордост може да наречем дом!
Добавена на: 08 февруари 2016 Разгледай
Апартамент, вдъхновен от скандинавския стил

Проектиран от полската дизайнерска агенция Plasterlina, този апартамент във Вършава показва един новаторски подход към все по-популярният напоследък скандинавски стил. И това не е всичко!
Добавена на: 08 февруари 2016 Разгледай
3D подове – ефектното подове покритие за дома
3D подовете набират все по-голяма популярност в интериора на дома. Те са модерни, ефектни и различни, а по-високата им цена, спрямо другите видове подови настилки, определено си заслужава от гледна точка на естетиката и оригиналния вид.
Добавена на: 08 февруари 2016 Разгледай
Очарователна дървена хижа в рустик стил
Разположена сред планинските склонове на щата Монтана, САЩ, тази очарователна дървена хижа е идеалното място, в което много хора биха мечтали да живеят. Невероятно съчетание между масивно строителство, рустик стил и съвременен лукс.
Добавена на: 04 февруари 2016 Разгледай
18 великолепни дизайнерски маси
За вас масата е просто плоскост с четири крака? Може би да! За тези дизайнери обаче, масата е произведение на изкуствата и нова поле за изява на тяхното творчество. Представяме ви уникална колекция от великолепни дизайнерски маси, от която ще останете очаровани.
Добавена на: 04 февруари 2016 Разгледай
Уникален дизайнерски апартамент в Лондон

Апартамент, който няма как да не остане забелязан - впечатляващ интериор изпълнени с нестандартни мебели, естествени материали и доза индивидуалност.
Добавена на: 04 февруари 2016 Разгледай
Моля, седнете! - Столове и кресла от картон

Искате нова и забавна промяна във вашия дом? Нещо свежо и различно, да не е голямо, но в същото време да се забелязва! А защо не някое кресло от картон?
Добавена на: 03 февруари 2016 Разгледай
Приказна къща построена от сламени бали
Най-вероятно сте чували и дори виждали къщи, построени от сламени бали. Те не са нещо ново, но тяхната популярност набира все повече последователи. Тази приказна къща е изградена по този начин, но изненадите не спират само с външния вид.
Добавена на: 03 февруари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26