Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Традиционна планинска къща с нетрадиционен интериор
Далеч от модерната архитектура с изчистени геометрични форми от стъкло и метал, тази планинска хижа е запазила духа на традиционното строителство. Изградена от дърво и камък, тя не отстъпва по нищо, а нейният вътрешен дизайн ще ви изненада!
Добавена на: 03 февруари 2016 Разгледай
Нов живот за интериорните врати
Рано или късно, всяка част от пространствата и интериора на дома се нуждаe от ремонт. Такова изключение не правят и интериорните врати, които освен основното си предназначение, играят роля и на важен декоративен елемент.
Добавена на: 03 февруари 2016 Разгледай
20 перфектни комбинации от цветове за интериора на кухнята
Започнем ли да обмисляме ремонт, без значение дали на стая или на целия апартамент, обикновено един от първите ни въпроси е в какви цветове? Те са ключът към хармоничен, стилен и цялостен интериор, а много често техният избор ни затруднява.
Добавена на: 02 февруари 2016 Разгледай
Вашият покрив може да генерира електричество!
Използването на слънчева енергия вече не е нещо ново, но развитието на тези технологии ни предлага все по-иновативни методи. Шведската компания Soltech Energy ни показва как покрива на нашата къща може да генерира електричество по стилен и модерен начин, без това да е за сметка на ефективността.
Добавена на: 01 февруари 2016 Разгледай
The Urban Treehouse – модерно строителство в хармония с природата
The Urban Treehouse е семеен проект, който се основава на инициативата за построяването на истински функционални къщи на дърво, замислени така, че да бъдат с модерен вид и в хармония с природата. Предназначени за отдаване под наем или като къщи за гости, тези новаторски конструкции са идеалното бягство от реалността.
Добавена на: 01 февруари 2016 Разгледай
Гора от стомана и зеленина
Проектирана от архитекта Лучано Пиа, тази уникална сграда е била построена в Торино, Италия. Нейната носеща конструкция е направена от стомана, но не само под формата на стандартни колони, но и такива, оформени като дървета и клони. Нещото, което завършва тази нестандартна архитектурна обаче са растенията, чрез които сградата оживява.
Добавена на: 01 февруари 2016 Разгледай
Зелени покриви и стъклена фасада
„Облечен“ в стъкло, този луксозен ваканционен дом, освен че разполага с перфектното местоположение и спираща дъха гледка има една уникална особеност. Неговите покриви са „зелени“, не само за да вписват в пейзажа и но и за да запазват топлината вътре.
Добавена на: 29 януари 2016 Разгледай
Тъкани пана – превръщане на старите традиции в модна тенденция
През 2016 водещи световни дизайнери са решили да дадат втори шанс на тъканите пана за стена, които вече изглеждат като истински произведения на изкуството. Изобилие от стилове, бродерии и материи с нов облик в абстрактни, тематични и живописни сцени. Тези пана се превръщат в модерния заместител на всичко старо.
Добавена на: 29 януари 2016 Разгледай
17 великолепни камини, които ще ви вдъхновят

Нищо не придава завършен вид на една стая, така както камината. Тя създава особена атмосфера и приляга на всеки стил. Функционална, естетична и адаптивна – перфектният завършек на интериорния дизайн.
Добавена на: 29 януари 2016 Разгледай
Плевня от 18 век трансформирана в модерен дом
Все повече хора обръщат внимание на стари и изоставени сгради, с цел да ги превърнат в свой дом. Такава е историята и семейство, което решава да трансформира изоставена плевня, построена през 18 век в семейно жилище.
Добавена на: 28 януари 2016 Разгледай
Очарователен тавански апартамент в сърцето на Париж
Във всеки дом има един интериорен елемент, който му дава характер и идентичност. Дизайна на този тавански апартамент, намиращ се в  сърцето на Париж, е проектиран така, че да подчертае красивите дървени греди запазени от 18 век до днес. Те са фокусна точка, която формира очарователният му вид.
Добавена на: 28 януари 2016 Разгледай
Спиращи дъха каменни мозайки

Как бихте описали каменните мозайки? Като техника за декориране или като изкуство? Може би най-точно казано, те са декоративно изкуство, при вида на което е трудно да останете безмълвни.
Добавена на: 28 януари 2016 Разгледай
Дървените греди на тавана – съвременно решение в интериора
Все по-често, в интериора на много къщи, дървените греди по тавана се оставят на показ. И докато преди години се целеше тяхното скриване, сега нещата стоят съвсем различно. Те се се превърнали в съвременно решение за интериора, не само на традиционните стилове, но и за хай-тек и минимализма.
Добавена на: 27 януари 2016 Разгледай
Пищен дом в китайски стил

Красотата на интериорния дизайн не винаги се влия от новите тенденции! Той може да бъде вдъхновен от различни стилове и отминали времена, за да създадe в крайна сметка нещо ново и уникалнo.
Добавена на: 27 януари 2016 Разгледай
Живот в 700 годишна пещера – дом за мечтатели

Какво може да ви накара да живеете в пещера? Дали е достатъчно удобно място за създаване на домашен уют? Вижте как един съвременен човек става „пещерняк“ като превръща 700 годишна пещера в дома на мечтите си!
Добавена на: 26 януари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26