Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Дрехи, вместо тапицерия – брилянтна идея за старите мебели
Как креативно да претапицирате старите мебели? Британските дизайнери от Rescued Retro Vintage имат брилянта идея! Те буквално преобличат старите столове и кресла с палта, якета, сака, поли и дори униформи. Заслужава да се види!
Добавена на: 26 януари 2016 Разгледай
Невероятна хижа, уловила духа на планината
Тази уютна планинска хижа в северна Италия е построена от естествен камък, използвайки традиционни строителни техники. Нейните собственици са мечтали за дом, който въплъщава духа на планината и благодарение на архитекта Алфредо Ваноти, тяхната мечта е станала реалност.
Добавена на: 25 януари 2016 Разгледай
Френски прозорци – красиви, модерни и луксозни
Просторна стая изпълнена със светлина – мечтата на всеки собственик на къща или апартамент. Така може да опишем френските прозорци. Те осигуряват изобилие от светлина и визуално разширяват пространството.
Добавена на: 22 януари 2016 Разгледай
Венецианска мазилка – традиция и стил

Ако искате да създадете интериор с особена красота и финес, задължително използвайте венецианска мазилка. Луксозна, стилна и ефектна! Каква е нейната тайна?
Добавена на: 22 януари 2016 Разгледай
15 страхотни идеи за старата кухненска посуда
Има милиони начини да създадете нови неща от стари и ненужни вече предмети. Но има и много идеи как да промените тяхното предназначение, като ги оползотворите в нещо използваемо. Просто трябва да намерите точното място на всяка стара вещ!
Добавена на: 21 януари 2016 Разгледай
Уникален апартамент в поп арт стил

Руският дизайнер и художник Дмитрий Щука е превърнал този апартамент в уникално място, използвайки колоритен и смел интериорен. Цветни мебели, арки стени и разбира се поп арт, които ще ви отведат в едно различно време.
Добавена на: 21 януари 2016 Разгледай
Ламинат на стената – творческо използване на подовата настилка
Необичайно решение, което си заслужава! Защо може да решите да използвате тази традиционна подова настилка по този нетрадиционен начин? Защото ламинатът е чудесен начин да създадете стилен фон в интериора у дома.
Добавена на: 20 януари 2016 Разгледай
Стара църква, трансформирана в модерен дом
Виждали сме реновирането на какви ли не обществени и индустриални сгради в семейни жилища и тази стара църква не прави изключение. Ще бъдете изненадани от грандиозния дом, който младо семейство от Чикаго са създали с помощта на архитекти и дизайнери.
Добавена на: 20 януари 2016 Разгледай
Приказна хижа в горите на Норвегия
Ако мечтаете за романтична и релаксираща почивка, тази малка приказна къщичка е точното място за вас. Разположена в красивите гори на Норвегия, нейният външен вид ще ви плени от пръв поглед, а когато надникнете във вътрешността ѝ, едва ли ще искате да си тръгнете.
Добавена на: 20 януари 2016 Разгледай
3 артистични апартамента в черно и бяло
Кой каза, че домовете декорирани в черно и бяло задължително трябва да минималистични. Дори и без използването на ярки и искрящи цветове има много други начини да се покаже креативност и индивидуалност чрез интериорния дизайн.
Добавена на: 20 януари 2016 Разгледай
Тапети от бамбук в интериора
Използването на естествени материали в интериора на дома добира все по-голяма популярност и бамбукът не остава на заден план. Повечето хора го предпочитат поради особеното му свойство да създава едновременно уютна атмосфера и нотка екзотичност в дома.
Добавена на: 19 януари 2016 Разгледай
Чинии на стената – тайните на необичайния интериор
Търсите алтернативен начин да декорирате дома? Тайната на необичайният интериор се крие в използването на обикновени предмети по един по-различен начин. Като такива може да ползвате чинии, след което ще останете приятни изненадани.
Добавена на: 19 януари 2016 Разгледай
Какъв цвят да боядисаме тавана?
Винаги, когато планираме ремонт на дома рано или късно започваме да си задаваме въпроса: Какъв цвят ще боядисаме тавана? В отговор на този въпрос ще ви дадем няколко опции, които може да използвате при следващия ремонт. И не забравяйте, не само цвета е важен!
Добавена на: 19 януари 2016 Разгледай
Абстрактна къща, която изглежда като скулптура
Абстрактна къща, разположена в покрайнините на езеро в Западен Масачузетс, САЩ, която изглежда по скоро като скулптура отколкото като дом. Но изненадите не спират до тук! Освен необичайния си екстериор, тя ще ви плени и с още по-оригиналния си интериорен дизайн.
Добавена на: 18 януари 2016 Разгледай
Геометрични мебели с нестандартен дизайн
Тези откровено странни мебели са дело на експерта по арт дизайн от Дубай Aljoud Lootah, която ни представя цялостна серия озаглавена „Oru”. Като специалист по графичен дизайн, нейната страст към моделиране на триизмерни обекти я подтиква да създаде една по-различна геометрия за интериора на дома.
Добавена на: 18 януари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26