Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Модерна къща от стъкло и бетон
Тази очарователна модерна къща, изградена в жилищен район в предградията на Тел Авив, Израел е по проект на архитектурното студио Pitsou Kedem Architects. Общата и площ е 500 кв. м. като за изграждането и са използвани предимно стъкло, бетон и метал.
Добавена на: 18 януари 2016 Разгледай
Бродирани мебели, които разчупват скандинавския стил

Елинор Ериксон - дизайнер от Копенхаген, Дания е решила да добави малко забавление към мебелите в скандинавски стил. Това, което прави тя им придава повече яркост и разчупен вид.
Добавена на: 15 януари 2016 Разгледай
Водна кула превърната в забележителен дом

Нов живот за изоставена водна кула в Лондон, която се превръща в изключителен дом. Невероятен пример за това как реновирането и преструктурирането на стари сгради може да се превърне в нещо уникално. Сливане на готически стил с елементи на хай-тек дизайна от 21 век.
Добавена на: 15 януари 2016 Разгледай
Бродерия и дантела върху мрамор - иновативна идея от италиански дизайнер
Мраморът от древни времена се цени високо от архитекти и дизайнери и се прилага умело към интериора и екстериора. Един италиански дизайнер обаче, воден от страстта си към този материал, е решил да му придаде нов и необичаен облик като украсява мраморните плочи с имитации на бродерия и дантела. Вижте резултата!
Добавена на: 15 януари 2016 Разгледай
Огледални тавани - впечатляващo нова визия на дома
Какво в един таван би уловило вниманието ви? Да, огледала по него! Те създават вълнуващ интериор и ви позволяват да промените до неузнаваемост всяка стая в дома. Да не говорим, че един добре замислен окачен таван, заедно с огледала по него би изглеждал много впечатляващо.
Добавена на: 15 януари 2016 Разгледай
Стъклени тухли в интериора на дома
Стъклените тухли са използвани от дълго време като довършителен материал, но употребата им през последните десетилетия е претърпяла значителни промени.  Тяхната декоративна функция в съвремието отново става популярна поради уникалните им свойства и голямото разнообразие.
Добавена на: 15 януари 2016 Разгледай
Малка триъгълна къща с впечатляващ интериор
Този необикновен проект е реализиран от японската архитектурна фирма  Mizuishi Architect Atelier и представлява малка триъгълна къща със скромната площ от 29 кв. м. И ако това ви се струва впечатляващо, почакайте да надникнете вътре!
Добавена на: 15 януари 2016 Разгледай
Защо животът в къща от контейнери може да бъде забележителен?
Днешно време повече хора се интересуват от така наречените “зелени” сгради. Пример за това са къщите от стари товарни контейнери, чиято тенденция става все по-популярни. И ако си мислите, че живота в подобен дом може да бъде неприятен, ние ще ви докажем, че това не е така. Идеята на тези домове е да се използват необичайни материали по един по-различен начин.
Добавена на: 14 януари 2016 Разгледай
Какво прави този дом в Мумбай семейна приказка?
Този динамичен дом, проектиран от Skyward Inc. се намира в Джуху, предградие  на Мумбай, Индия. Собствениците на това жилище искали техният дома да бъде изпълнен с детайли, които отразяват начинът им на живот, създавайки пряка връзка с техните личности.
Добавена на: 14 януари 2016 Разгледай
Малка смарт къща създадена за студенти
Студентите в целия свят трябва да искат точно такава къща – тя е малка, удобна, умна и може да им осигури необходимата среда. Освен това, с нея лесно може да се реши проблема с намирането на жилище по време на следването в университета.
Добавена на: 13 януари 2016 Разгледай
Невероятна вила с футуристичен дизайн

Разположена на брега на гръцкия остров Родос, тази футуристична къща наименувана с нестандартното име Villa F ще ви пренесе в необичайната атмосфера на съвременните архитектура и дизайн.
Добавена на: 13 януари 2016 Разгледай
Да подредим съвременната всекидневната!
Ако предпочитате вашият хол да има съвременен облик, тогава изчистената визия и правите форми не само на меката мебел, но и на мебелите за съхранение на вещи са от съществено значение. Високи и опростени етажерки, модулни секции или плаващи рафтове, всички те позволяват постигането на модерен интериор във вашата всекидневна.
Добавена на: 13 януари 2016 Разгледай
4 ултра малки апартамента с невероятен дизайн
Тези ултра малки жилища разполагат с площ под 40 кв. м. и въпреки ограниченото  пространство с което разполагат успяват да създадат изненадващ комфорт и уют. Разбира се, едно малко жилище предлага нов поглед не само върху функционалността на дома, но и върху неговия дизайн.
Добавена на: 13 януари 2016 Разгледай
Вдъхновяващи идеи за перфектна трапезария

Трапезарията играе важна роля в дома на съвременните хора и често тази стая е в центъра на едно жилище. Тя посреща приятели и роднини, показва гостоприемството на домакина и трябва да създава приятна атмосфера.
Добавена на: 13 януари 2016 Разгледай
Зашеметяващ апартамент с цветен геометричен интериор

В този модерен апартамент са използвани синият и оранжев цвят за стилно трансформиране на стените в оптическа илюзия. Целият интериорен дизайн отговаря на ярката палитра и е проектиран така, че да отговаря на геометричната концепция.
Добавена на: 12 януари 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26