Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
EchoPanels - абсорбиращи звука панели, изработени от пластмасови бутилки
Подобряването на звукоизолацията в една стая не означава, че трябва да направите компромис с нейния вид. Това ни показват създателите на абсорбиращите звука панели EchoPanels, които позволяват да имате едновременно комфортен, стилен и екологичен интериор.
Добавена на: 11 януари 2016 Разгледай
Тенденции в баните през 2016г.
Какви новости във вътрешния дизайн ни очакват тази година и по-специално какво ще диктува интериора на баните през 2016? Нека погледнем някой от най-нашумелите тенденции, които ще се засилват през следващите няколко месеца.
Добавена на: 02 януари 2015 Разгледай
Създайте хармония в спалнята според Фън Шуй
Спалнята е една от най-важните стаи в дома. Тя трябва да носи спокойствие и хармония, като благоприятства за добрата почивка и ни зарежда с достатъчно енергия през нощта. Научете как да създадете баланса във вашата спалня според Фън Шуй.
Добавена на: 17 декември 2015 Разгледай
Хармония у дома – как да поставим правилно леглото в спалнята
За да си осигурите пълноценен сън през нощта, на първо място трябва да определите какво ще бъде леглото в спалнята. Смята се , че един човек спи в продължение на 1/3 от живота си, ето защо за подреждането на мебелите и разположението на леглото в спалнята трябва да се обърне особено внимание.
Добавена на: 17 декември 2015 Разгледай
Магията на интериорните 3D панели
Когато обичайните методи и материали за облицоване на стени загубят своята оригиналност на помощ идват авангардни решения като 3D панелите. Тяхната популярност привлича все повече вниманието както на обикновените хора, така и на професионалните дизайнери и архитекти. 3D панелите са впечатляващи и могат да създадат поразителен ефект с всеки вътрешен дизайн. Вижте сами!
Добавена на: 17 декември 2015 Разгледай
С какъв материал да облицоваме камината?
Едно от най-важните неща след изграждането на камината е това, как тя се вписва във вашия интериор. В днешно време възможностите за нейното декориране и материалите, който може да използвате са много. Мрамор, плочки, тухли, камък или дърво, какъв ще бъде вашият избор?
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
Камината - важна част от интериора у дома!
Ако сте решили да имате камина у дома имайте в предвид, че не всичко опира до нейното изграждане. Едно от най-важните неща след изграждането й е това, как тя се вписва във вашия интериор. Възможностите за нейното място, функции и декориране са много, а това разбира се отговаря на вашата индивидуалност.
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
Поканете слънчевия цвят в дома си
Жълтият цвят е един от най-успешно използваните дизайнерски решения. Той е цвета на слънцето и светлината! Тон е не само топъл и приятен, но влиза в хармонична комбинация с почти всички останали тонове. Ето как да го поканите смело във вашия дом!
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
Да измамим пространството в тесния коридор!
Тесният и дълъг коридор трябва да бъде не само модерен и красив, но и функционален. В крайна сметка това не е най-удачното място за поставяне на много мебели, а и пространството в повечето случаи е ограничено. Да го направите “оптимално” използваем обаче, не е никак лесна задача. Въпреки това, не е невъзможно.
Добавена на: 12 декември 2015 Разгледай
Опънати тавани - красота и функционалност
Едно от все по-популярните и стилни интериорни решения при довършителните ремонти са така наречените опънати тавани. Съчетаващи красота и функционалност, те създадат неповторими дизайни както самостоятелно, така и в комбинация с окачени тавани от гипсокартон.
Добавена на: 10 декември 2015 Разгледай
Декоративните керамични плочки в интериорния дизайн
Керамичните плочки за декоративно облицоване заемат специално място на пазара на материали. Те не са просто практични и естетични, те са един обикновен материал, с който може да създадете уникален дизайн пресъздавайки много точно текстурата на естественият камък, тухла и дори дърво, като  същото време не пренебрегвате качеството.
Добавена на: 10 декември 2015 Разгледай
Hempcrete – материалът, който променя строителството
Когато става въпрос за разработване на нови устойчиви материали, които ще направят жилищата ни ефективни и природосъобразни, в повечето случаи ги свързваме с изолация, осветление и енергийна ефективност. Един от тези новаторски материали е Hempcrete и ако все още не сте чували за него, ще бъдете изненадани!
Добавена на: 10 декември 2015 Разгледай
Отживелица ли са библиотеките у дома?
Въпреки бързото развитие на дигитални технологии и постепенното изместване на хартиената книга от електронната, библиотеките са все още важна част от интериора на дома. Техният дизайн трябва да отговаря не само на интериора, но и да накара книгите по тях да изпъкнат подобаващо.
Добавена на: 08 декември 2015 Разгледай
Мозайка в банята - практичност и елегантност
Мозайката е практично и елегантно решение за банята и успешно може да бъде достоен заместник на добре познатите и широко използвани плочки. Нейните естетически и декоративни качества наред с положителните характеристики на материала са далеч по добри, а в допълнение добавя и своя особен чар.
Добавена на: 08 декември 2015 Разгледай
Кафявият цвят в интериора – солидност и спокойствие
Кафявият е един от най-срещаните и използвани цветове. Това се дължи на естествената му природа, тъй като той е цвета на дървото, а както знаем то се използва широко в строителството и обзавеждането. Как кафявият цвят се отразява на интериора у дома и как влияе върху човека.
Добавена на: 04 декември 2015 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26