Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Модерна архитектура, спираща дъха гледка и още нещо…

Съвременен дом, намиращ се на брега на езерото Уакатипу в Куинстаун, Нова Зеландия с впечатляваща архитектура, невероятен интериорен дизайн  и спираща дъха гледка.
Добавена на: 18 октомври 2016 Разгледай
Съвети при избора на климатик
Въпреки, че изборът на климатик изглежда лесно решение, не винаги нещата изглеждат такива, какви са. Предлагаме Ви няколко полезни съвета, с които да улесним определянето на Вашите нужди и избирането на подходящ климатик за Вашия дом.
Добавена на: 15 октомври 2016 Разгледай
Очарователна планинска вила в рустик стил

Вила, която ни показва какво може да направи модерният дизайн с класическата рустик архитектура и интериорен дизайн. За нейното построяване са използвани дървен материал и  естествен камък, а екстериорът представя един съвременен вариант на селският стил.
Добавена на: 08 октомври 2016 Разгледай
Стилен тавански апартамент в Милано
Ако сте на мнение, че таванските апартаменти не са добро място за обитаване, днес ще Ви докажем точно обратното. Тази мансарда намираща се в Милано, Италия е претърпяла основно обновяване и изцяло модерен интериорен дизайн, изпълнени от архитекта  Andrea Castrignano.
Добавена на: 07 октомври 2016 Разгледай
Зашеметяваща планинска вила
Какво се получава, когато смесим рустик и класически стил с естествени материали и невероятно местоположение? Тази зашеметяваща планинска вила, разбира се! Нейните архитекти са били натоварени с нелеката задача да трансформират една стара къща в този неповторим дом, закътан в планината Ашвил, Северна Каролина, САЩ.
Добавена на: 05 октомври 2016 Разгледай
Да обновим всекидневната с няколко лесни трика
Искате да освежите дома, но не разполагате с голям бюджет или просто не е дошло времето за по мащабни промени? В такъв случай, ние Ви предлагаме няколко лесни и бързи трика, с които може да промените изцяло атмосферата във вашата всекидневна.
Добавена на: 04 октомври 2016 Разгледай
Архитектурен шедьовър - неподвластен на времето
Ето как изгледа дом, който не дава усещане за преходност, а показва архитектура и стил, които не се влияят от постоянно променящите се възгледи за новаторско или модерно. За да се постигне тази непреходност, изчистените екстериорни линии в архитектурата на къщата преливат в елементите от интериора й. Зелените площи от своя страна, допълват тази визия с изчистения си вид и естествено оформен ландшафт.
Добавена на: 03 октомври 2016 Разгледай
Вдъхновяващ и свеж апартамент в Куала Лампур
Собственост на фотограф и запален пътешественик, този апартамент не е обикновено жилище, а вдъхновяващ дом с невероятна атмосфера. Намиращ се в Куала Лампур, Малайзия, той олицетворява мястото, в което един творец може да се отпусне и да почерпи вдъхновени за следващите си проекти.
Добавена на: 03 октомври 2016 Разгледай
5 съвета как да използваме белия цвят в интериора
Някои хора предпочитат класическия бял цвят за интериора на дома, поради неговата неутралност и способността му да се комбинира с всичко. Други пък се страхуват от използването на ярки цветове, защото ги възприемат като нестандартни и предпочитат белият. В действителност всеки възприема белия цвят по различен начин и залага на използването му в интериора на дома макар, че често той може да създаде скучна и еднообразна атмосфера.
Добавена на: 29 септември 2016 Разгледай
Стар мезонет обновен в модерно и просторно жилище
Разположен в стара сграда в историческата част на Лондон, Англия, този просторен мезонет е претърпял цялостна обновяване, за да придобие съвременен и елегантен вид. Желанието на неговите собственици е било да създадат дом, който да изглежда като типично Нюйоркско таванско жилище.
Добавена на: 28 септември 2016 Разгледай
Защо да изберем PVC дограма?
Едно от главните места, които трябва да вземем под внимание при изолацията на дома са прозорците. PVC дограмата се отличава с много предимства, които я правят особено подходяща за всеки дом и всеки сезон. Лесна за поддръжка, с изключителни изолационни качества и на добри цени. Разберете защо PVC дограмата е добър и практичен избор за вашия дом.
Добавена на: 20 септември 2016 Разгледай
Детски фантазии претворени в уникален апартамент
Детските фантазии могат да се сбъднат, без значение на колко години сте! Това ни доказват собствениците на уникален апартамент, в който цялостната трансформация сбъдва тяхната мечта.
Добавена на: 19 септември 2016 Разгледай
Старинна отвън - модерна отвътре!
Носещо името Modern Palace, това имение се намира във Варшава, Полша. Идеята зад него е интегриране на части от традиционния и модерен дизайн, които да се допълват хармонично с класическата архитектура на къщата. С разпределение от два етажа и мансардна част, вътрешността на сградата съчетава органични форми и текстури, както и съвременни материали и цветове, за да създаде изискан интериор.
Добавена на: 13 септември 2016 Разгледай
Ярка вила в шведски стил
Тази привличаща погледа вила се намира в шведския град Скараборг и е проектирана от известния архитект Томас Сандел. Построена в традиционния шведски стил, тя се откроява с ярката си цветна фасада на фона на заобикалящата я среда.
Добавена на: 12 септември 2016 Разгледай
Очарователна дървена къща на брега на езерото Тахо.
Домът Rocky Point South се намира на живописния бряг на езерото Тахо, Калифорния, Сащ и е дело на авторитетната архитектурна къща Olson-Olson Architects. С площ от 800кв.м., за нейното построяване са използвани  кедрови трупи, а фасада е облицована с дървесина от топола и естествен камък. 
Добавена на: 12 септември 2016 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26