Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Щори – плюсове и минуси
Щорите все по-често се използват в домашният интериор. По рано те са използвани масово в офиси и промишлени помещения, поради факта, че не са били с привлекателен дизайн и в допълнение са били обемисти и тромави. Сега обаче, те имат място и в дома.
Добавена на: 04 декември 2015 Разгледай
Подценяваме ли дървената дограма?
Концепцията за ремонт при много хора се свързва основно с пребоядисване, ламинат и разбира се смяна на старата дограма. Всеобщото схващане е, че най-добрият вариант е PVC дограмата. Но дали това е така?
Добавена на: 01 декември 2015 Разгледай
Видове корнизи и как да изберем подходящи
Интериорът на всяка стая се състои от оформянето и избора на различните ѝ части: стени, под, мебели, аксесоари и др. Необходимо е обаче всички елементи да си пасват и да се допълват взаимно. Важна роля в проектирането и дизайна на една стая играят прозорците и по-точно начини, по който са декорирани. В това число освен щори и пердета влизат и корнизи.
Добавена на: 01 декември 2015 Разгледай
Kак да спестим от електроенергията у дома?
С всяка изминала година електроенергията, която използваме за битови нужди постепенно поскъпва, което оказва значително влияние върху семейния бюджет. Ето защо мнозина търсят начини кака да пестят от нея с цел по-малки месечни разходи. Това разбира се е възможно, стига да се възползвате от съветите, които сме ви приготвили.
Добавена на: 30 ноември 2015 Разгледай
Текстилните тапети са винаги на мода!
Стените създават цялостния фон на интериора в едно помещение. Възможностите за тяхното боядисване, облепяне и декориране са почти безкрайни. Тапетите са един от многото варианти и все пак те се предлагат в голямо разнообразие: хартиени, винилови, релефни, текстилни, фототапети и др. Въпреки това текстилните си остават най-стилни и красиви, като винаги ще са на мода.
Добавена на: 25 ноември 2015 Разгледай
Къде и защо да използваме теракота, фаянс и гранитогрес у дома?
В съвременна употреба плочките се използват както за дома, така и за обществени места. Освен чисто функционалното си приложение, те предлагат разнообразен вид и варианти за естетическо оформяне. По-специално, употребата им за дома винаги е повдигала въпроси, на които ще се постараем да ви отговорим.
Добавена на: 24 ноември 2015 Разгледай
Изкуственият камък – стил и качество
Естественият камък е един от най-старите познати строителни материали, като днешно време се използва все по-малко и основно за довършителни работи. Популярността му обаче, намалява поради факта, че на пазара се предлагат алтернативни строителни и облицовъчни материали като изкуствения камък.
Добавена на: 24 ноември 2015 Разгледай
Окачени тавани от гипсокартон - въображение и възможности!
Универсалното приложение на окачените тавани от гипсокартон им позволява да бъдат монтирани във всяка сграда и помещение, а безкрайните декоративни вариации дават възможност да превърнете скучният равен таван в произведение на изкуствата.


Добавена на: 23 ноември 2015 Разгледай
Какви да бъдат кухненските плотове?
Модерните кухни се състоят от много елементи, всеки от които изпълнява определена функция. Като изключим подбора на качествени уреди и избора на кухненски шкафове, идва ред и на плотовете. Те играят специална роля не само за интериора на кухнята, но и поради целта, за която ще се използват.
Добавена на: 19 ноември 2015 Разгледай
Да изберем подходящи подови первази
Ако вече сте избрали подова настилка и сте я монтирали, значи е дошъл момента за избор и на подови первази. Това е един много важен момент, защото подовите первази са финалният щрих в довършването ремонта на пода, а от правилния им избор зависи естетическият изглед на дома.
Добавена на: 19 ноември 2015 Разгледай
Предимства на отоплението с конвектор
Електрическите конвектори са универсално решение като основно и допълнително отопление на дома през студените месеци. Тяхната ефикасна система за затопляне и регулиране на температурата ви позволява да създадете една комфортна среда.
Добавена на: 18 ноември 2015 Разгледай
Tiefschlaf - модерно и функционално легло
Комфортен сън, необичаен дизайн и изненадваща функционалност. Това е легло, което излиза от стандартите, за да донесе повече удобство, по-малко дискомфорт и модерен стил в дома. 
Добавена на: 16 ноември 2015 Разгледай
Строителни материали, които ще променят бъдещето
Технологиите напредват неумолимо, но това за съжаление понякога е за сметка на средата и материалите, от които създаваме нашите домове. На фона на всичко изкуствено, което ни заобикаля, все пак има хора, които разработват ново поколение строителните материали. 
Добавена на: 12 ноември 2015 Разгледай
5 интериорни мита, които е време да разбием!


Забравете всичко, което знаете за декорирането. Време е да разбием на пух и прах пет от най-често срещаните мита относно интериора на дома!
Добавена на: 12 ноември 2015 Разгледай
Гранитогресът - предпочитан съвременен материал
Докато за добрите и качествени естествени материали е характерна по-високата цена ще продължава да има търсене на добри заместители. Гранитогресът е съвременно решение при настилките и облицовките на подове, стени и фасади, като неговата по ниска цена и близките до естествените материали качества го превръщат в предпочитан за тази цел.
Добавена на: 11 ноември 2015 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26