Блог


Всекидневна Кухня и трапезария Спалня Детска Баня Офис Тераса и веранда Градина Мебели Декорации Архитектура и дизайн Съвети за дома Направи си сам Полезно за майстори Всички
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Купуване и съхраняване на строителни материали
Предстои ви ремонт! Нямате излишни средства за наемане на професионалист, който да осигури всички нужни материали или просто искате сами да ги закупите. Нашите съвети идват на помощ.
Добавена на: 11 ноември 2015 Разгледай
Стъклени врати в интериора
Стъклените врати не са лукс, а стилно и модерно решение за вашия дом. Благодарение на високата устойчивост на стъклото, добрите му качества и вариациите от механизми с които се предлагат, тези врати са един съвременен избор в нашия интериор.
Добавена на: 10 ноември 2015 Разгледай
3D лампи създаващи оптическа илюзия

Иновациите завладяват всеки аспект на нашият живот и всеки ден ни изненадват с различни нововъведения. Запознайте се с новото поколение 3D настолни лампи. 
Добавена на: 04 ноември 2015 Разгледай
Красотата на интериора в скандинавски стилс

Скандинавският стил все повече навлиза в интериорния дизайн. Неговата белота и изчистеност цели светъл и открит интериор, без да се натрапва излишно. Ако търсите свежест и елегантност в дома, може би това е подходящият стил за вас.
Добавена на: 04 ноември 2015 Разгледай
Защо да изберем балатума за подова настилка?
При всеки ремонт или освежаване на дома освен пребоядисване, смяна на тапети и закупуване на нови мебели, често се замисляме и за подмяна на подовете. Въпреки големият избор от подови настилки, все още популярен си остава и балатума. Ето няколко причини, поради които да изберем точно него.
Добавена на: 04 ноември 2015 Разгледай
Бетон в интериорния дизайн
Не, не сте се объркали, ще се съсредоточим върху използването на бетон в интериорния дизайн на дома. До скоро бетона се използваше изключително много за строителство, но вече не е така. С появата на индустриалния стил, той се превърна в модерен материал използван не само за стени, подове и тавани, но и за мебели и аксесоари.
Добавена на: 03 ноември 2015 Разгледай
Невероятни сгъваеми рафтове

Уникална система от рафтове, проектирана така, че да променя външният си вид според дома, в който се намира.
Добавена на: 02 ноември 2015 Разгледай
Прозорец, който ще промени малките апартаменти!


Малките апартаменти винаги са страдали от липса на светлина или са били лишавани от балкони. Този дизайнер обаче има решение!
Добавена на: 02 ноември 2015 Разгледай
Иновация, която пести вода и създава изкуство от нея
Вижда ли сме различни иновации при водните смесители през последните години. Те целят главно по-икономично изразходване на вода и повече комфорт, без обаче да включват обаче дизайн на самия воден поток. Тук идва тази уникална концепция, която освен всичко друго създава изкуство от водата.  
Добавена на: 29 октомври 2015 Разгледай
Контейнери превърнати в уникален дом.
Виждали сме как хората строят къщи, използвайки необичайни материали за строителство. Това е историята на едно момиче, което решава да експериментира, като построи дома си от контейнери, използвани за превоз на товари по море.
Добавена на: 28 октомври 2015 Разгледай
Как да открием проблеми в хидроизолацията на покрива?
Професионалните строители никога няма да ви кажат да спрете с постоянната поддръжката на покрива. Той е от съществено значение за вашия дом, а грижите за него са много важни и при наличие на проблеми с хидроизолацията може да се стигне до сериозни щети. Разберете как да откриете такива проблеми на време и на какво се дължат те.
Добавена на: 26 октомври 2015 Разгледай
Превърнете офиса в легло!

Функционално предложение за всички, който предпочитат да работят у дома или… да спят на работното място. Дизайнерско легло, което се трансформира в офис и обратно.
Добавена на: 22 октомври 2015 Разгледай
Необходимо ли е инсталирането на аспиратор в кухнята?
Купуването и инсталирането на аспиратор в кухнята е добра инвестиция от гледна точка на премахването на миризмите и отвеждането на влага по време на готвене. По този начин може да подобрите значително комфорта във вашия дом и този на цялото семейство. Достатъчно е да кажем, че аспиратора е от съществено значение за кухнята.
Добавена на: 21 октомври 2015 Разгледай
6 страхотни идеи как да подредим снимки на стената
С появата на цифровите апарати и мобилните устройства всеки може да се похвали с безброй снимки. Време е да ги изкараме от електронните носители и да ги поставим там, където им е мястото - в рамки, по стените у дома. И за да не се превърне традиционното в скучно, вижте тези чудесни идеи как да ги подредите. Така ще прибавите още нещо в интериора на дома, което да ви напомня за приятните спомени.
Добавена на: 20 октомври 2015 Разгледай
Как да решим проблема с напуканата боя?
Интериорната боя понякога се напуква и пада, което най-често се дължи на стареене или неправилно боядисване. Забележите ли напукване или лющене е добре да вземете мерки, за да предотвратите тяхното разпространяване.
Добавена на: 19 октомври 2015 Разгледай
Страница:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26